Senorio de P. Pecina Crianza 2012 Magnum

Senorio de P. Pecina Crianza 2012 Magnum er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

329 kr

Andre kiggede også på

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2018

Når intet er overladt til tilfældighederne opstår perfektionen. Denne crianza er perfekt. Perfekt balanceret. Efter 18 måenders fadlagring på franske egetræsfade har vinen fundet ro og balance i sine fintmaskede og bløde tanniner, velafstemte syre og store frugtfylde. Kompleksiteten fra lagringen viser sig i aromaer som læder, tobak og balsamico som bidrager til en samlet øjenåbnende oplevelse, af hvor vellavet en vin kan være, mens den stadig viser autencitet og terroir. Bodegas Peñafil, som står bag disse mageløse og usammenlignelige vine, har konstant øjet på målet, nemlig vin af højeste kvalitet. Kompromis er ikke et ord i deres vokabularium, og alt gøres til fulde “From the very beginning, Bodegas Peñafiel, has kept its eyes focused on what really matters. On those little details that transforms a wine into a state of art” . Vinmarkerne er højtliggende, så de barske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket bevirker at druernes modning sænkes, og aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration, autencitet og elegance, som ved første møde indfanger enhver vinelskers interesse og gunst.

Obalo Crianza, Rioja Magnum 2016

100% Tempranillo fra høje sydskråninger ned mod Ebrofloden. Håndhøstet og dobbeltsorteret, sent modnet frugt fra 45-70årige vinstokke giver en elegant men tæt, kødfuld og fokuseret vin med toner af blomme, ribs, kløver, krydderurter, fin syre og en anelse egefad. Til bl.a. fyldige, sammenkogte retter; vildt; kraftigt, stegt fjerkræ; svampe og modne oste.De forskellige parceller, druerne kommer fra, holdes hver for sig hele vejen til afsluttende blanding. Mosten udbløder med overpumpninger, som det er optimalt for det enkelte parti druers karakter, før gæring dels i stål, dels i store træfade. Vinen lagrer i fransk eg mindst 12 mdr. og 2 år på flaske efter blanding af den endelige vin.Obalo hører til den nye stil i Rioja, las modernistas. Vingården er nybygget fra 2006 og ligger højt på bjergsiden, på grænsen mellem Rioja Alta- og Alavesa ved landsbyen Obalos, med Sierra Cantabria bjergkæden, der skærmer mod kulde nordfra, i ryggen. Sonsierrabjergene leder samtidig Atlanterhavsluft ind fra vest, som mildner ekstremer i klimaet. Vinstokkenes beliggenhed i 400-700 m.s højde sikrer den vitale forskel mellem dag- og nattemperaturer, der giver elegance og syrespil, selv i kraftige vine. Her favoriseres Tempranillo-druen og fransk eg i stedet for amerikansk.Jordbunden er i alle marker variationer af kalk, mergel, sandsten og ler, som dræner godt. Vinstokkene er mellem 40 og 90 år gamle, og de højestliggende marker er i terrasser. Der tages hensyn til de enkelte parcellers mikroklima og soleksponering ved altid at håndhøste, dobbeltsortere frugten og vinificere hver parcel for sig selv. Bodegaen har ca. 900 franske fade med forskellig toastning og alder fra nye til 3 år, så der er rige muligheder for en afbalanceret lagring af den enkelte vin.Rioja 2016 begyndte med regn i foråret og en kølig forsommer, som gav noget forskellig modningstakt for forskellige druer og lokationer. Varmen kom midt på sommeren, og modenheden blev indhentet. Der var få sygdomsangreb, sammenlignet med 2014, især i de højtliggende godt ventilerede områder. Pga. det kølige forår, der spredte modningen ud, varede høsten meget længere end i 2015, men vejret tillod det uden problemer. Mange vine har stor dybde og lang smag med fuldmodne, men lettere tanniner end året før. Især syre-alkoholbalancen begejstrer. Der er generelt lidt mindre alkohol i vinene end i 2015. En harmonisk og velafbalanceret årgang, knapt så macho i stil som 2015.

Senorio de P. Pecina Crianza 2012 Magnum

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Compañía de Vinos Heraclio, Rioja Heraclio Alfaro Crianza 2016 (v/6stk)

En appellerende semimoderne Rioja med bløde tanniner, moderat fadpræg og en dejlig uforceret kompleksitet. Frugten er domineret af modne mørkerøde bær som bliver supporteret af de velintegrerede krydderier fra fadene på en sådan måde at man fornemmer Riojas DNA samtidig med at der også er fin friskhed til stede.