Schola Sarmenti, Roccamora Salento Negroamaro 2020

Roccamore er alt hvad du elsker ved syditaliensk vin med masser af krydderi-, læder- og tobaksnoter og en udtalt frugtig finish. En kraftig vin, der vil pirre din smag med sin fløjlsbløde struktur, blødgjort af et let tanninbid, og en dejlig let bitter eftersmag.

139 kr

Andre kiggede også på

Schola Sarmenti, Masserei Negroamaro Rosato 2021

En dynamisk nuance åbner vejen for en række blomster og sprøde røde frugter; delikat, men alligevel gennemtrængende, en vin, der udviser en fantastisk dynamik.Behagelig frisk, letdrikkelig vin med en udvidende frugtagtig aroma, der minder om solen og varmen fra et land, der nidkært er lukket mellem to vidunderlige have. En ung, smidig vin, der slukker din tørst.

Schola Sarmenti, Nauna Salento Negroamaro-Primitivo 2019

Nauna er pakket ind i en triumf af dufte. Balsamico, dybe modne frugtaromaer glider jævnt ind i en chokolade- og tobaksfinish.En solid vin med rigelige røgede noter og en finkornet tekstur. Ekstraordinært vedholdende, med bløde runde tanniner, der forlænges blidt og en velafbalanceret, lang finish.

Schola Sarmenti, Roccamora Salento Negroamaro 2020

Roccamore er alt hvad du elsker ved syditaliensk vin med masser af krydderi-, læder- og tobaksnoter og en udtalt frugtig finish.En kraftig vin, der vil pirre din smag med sin fløjlsbløde struktur, blødgjort af et let tanninbid, og en dejlig let bitter eftersmag.

Schola Sarmenti, Diciotto Salento Primitivo 2018

Schola Sarmentis Diciotto er toppen af poppen indenfor Primitivo. Diciotto bliver produceret i et begrænset omfang og alle flasker er numererede. 85 års historie flyder ind i Schola Sarmentis ældre vinsaft. En tålmodig grøn beskæring skaber denne Primitivo-vin, hvis produktion er bevidst begrænset til at fokusere på dens fremragende kvalitet. Den dyrebare gave af et unikt terroir; lavet af kloge, kærlige hænder.En meget omhyggelig vinfremstilling til denne fremragende Primitivo. Diciotto leverer en berusende næse af røde frugter og balsamico-smag, der fremhæver dens struktur og kompleksitet, og slutter med ristede nuancer og stærke krydrede noter.Din gane vækkes pænt af et fløjlsaromatisk strejf, der fremkalder uventede fornemmelser. Dens kraftfulde tanniner kan forlænges jævnt uden overskud. En uendelig finish gør den til en udsøgt vin, der giver en total tilfredsstillelse.