Schola Sarmenti, Nauna Salento Negroamaro-Primitivo 2019

Nauna er pakket ind i en triumf af dufte. Balsamico, dybe modne frugtaromaer glider jævnt ind i en chokolade- og tobaksfinish. En solid vin med rigelige røgede noter og en finkornet tekstur. Ekstraordinært vedholdende, med bløde runde tanniner, der forlænges blidt og en velafbalanceret, lang finish.

199 kr

Andre kiggede også på

Varvaglione Vigne & Vini, 12 e Mezzo Primitivo del Salento 2017 (v/6stk)

En frisk, dejlig og charmerende vin med smagsnoter af modne blommer, kirsebær, strejf af kakao og sød pibetobak. Meget mild og blid af fuldmodne tanniner og en lille restsødme, som løfter frugten og saftigheden.

Schola Sarmenti, Masserei Negroamaro Rosato 2021

En dynamisk nuance åbner vejen for en række blomster og sprøde røde frugter; delikat, men alligevel gennemtrængende, en vin, der udviser en fantastisk dynamik.Behagelig frisk, letdrikkelig vin med en udvidende frugtagtig aroma, der minder om solen og varmen fra et land, der nidkært er lukket mellem to vidunderlige have. En ung, smidig vin, der slukker din tørst.

Schola Sarmenti, Nauna Salento Negroamaro-Primitivo 2019

Nauna er pakket ind i en triumf af dufte. Balsamico, dybe modne frugtaromaer glider jævnt ind i en chokolade- og tobaksfinish.En solid vin med rigelige røgede noter og en finkornet tekstur. Ekstraordinært vedholdende, med bløde runde tanniner, der forlænges blidt og en velafbalanceret, lang finish.

Schola Sarmenti, Roccamora Salento Negroamaro 2020

Roccamore er alt hvad du elsker ved syditaliensk vin med masser af krydderi-, læder- og tobaksnoter og en udtalt frugtig finish.En kraftig vin, der vil pirre din smag med sin fløjlsbløde struktur, blødgjort af et let tanninbid, og en dejlig let bitter eftersmag.