Rubicon Estate, RC Reserve Syrah 2013

Imponerende rig og fyldig vin med stor aroma og generøs smag af mørke og saftige bær, chokolade samt krydderier og et touch af vanilje. Vin i en imponerende balance, som er meget velstruktureret. Kompleksiviteten og den udtryksfulde karakter afspejles i smagen. Vinen tilbringer 16 måneder på fransk og amerikansk eg, hvoraf 30% er nye. Denne vin er inspireret af de store australske sværvægtere fra Barossa og McLaren Vale i Australien og de berømte Syrah baserede vine fra det nordlige Rhone i Frankrig. Man har forsøgt at skabe en unik Syrah, der kombinerer nuancen og teksturen fra den klassiske verden med den kraftige og saftige frugt af den nye verden. Roman Coppola har designet etiketten til RC Reserve Syrah. Han har valgt en fed skrifttype og enkel illustration for at drage en sammenligning til vinens rene karakter og intense smag. Syrah vinstokkene til denne vin er placeret i to separate områder af Inglenooks vinmarker, som begge afspejler betydelige forskellige terroirs. Det er en blanding af frugt fra disse terroirs, der skaber kompleksitet og karakter i vinen.

549 kr

Andre kiggede også på

Rubicon Estate, RC Reserve Syrah 2013

Imponerende rig og fyldig vin med stor aroma og generøs smag af mørke og saftige bær, chokolade samt krydderier og et touch af vanilje. Vin i en imponerende balance, som er meget velstruktureret. Kompleksiviteten og den udtryksfulde karakter afspejles i smagen.Vinen tilbringer 16 måneder på fransk og amerikansk eg, hvoraf 30% er nye.Denne vin er inspireret af de store australske sværvægtere fra Barossa og McLaren Vale i Australien og de berømte Syrah baserede vine fra det nordlige Rhone i Frankrig. Man har forsøgt at skabe en unik Syrah, der kombinerer nuancen og teksturen fra den klassiske verden med den kraftige og saftige frugt af den nye verden. Roman Coppola har designet etiketten til RC Reserve Syrah. Han har valgt en fed skrifttype og enkel illustration for at drage en sammenligning til vinens rene karakter og intense smag.Syrah vinstokkene til denne vin er placeret i to separate områder af Inglenooks vinmarker, som begge afspejler betydelige forskellige terroirs. Det er en blanding af frugt fra disse terroirs, der skaber kompleksitet og karakter i vinen.

Rubicon Estate, Rubicon 2009

En stor om imponerende duft og smag kommer der fra denne topvin fra det klassiske Inglenook Estate i Napa Valley. En koncentration af solbær, samt sekundære noter af læder, tobak og chokolade. I munden er der stor fylde, men med en balancerende tannin og frugtsyre. Det er elegance med koncentration og finesse.Rubicon er ejendommens topvin, fremstillet af de bedste parceller med Cabernet Sauvignon og en anelse Petit Verdot. Målet er at fremstille den mest elegante vin muligt, gennem selektion og nænsom behandling af frugten. Vinmager Philippe Bauscaules, der kommer fra mere end 20 årgange på Chateau Margaux, søger en balance i vinene der er mere udtrykt nu, end nogensinde før.Druerne til vinen kommer dels fra den ældste parcel med vinstokke, hvor der blev tilplantet første gang tilbage i 1880erne. Druerne afstilkes nænsomt, for at bryde skallen, inden selve fermenteringen sættes i gang. Der bruges ca. 80 % nye egetræsfade, afhængig af årgangen. Vinen ligger i op til 18 måneder på disse inden aftapning.

Inglenook Estate, RC Reserve Syrah 2014

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.