Rosso di Montalcino, La Mannella 2020

Cortonesis klassiske tilgang til vindyrkningen kommer virkelig til udtryk i denne udgave af prisbasker af en Rosso di Montalcino, som på en befriende let og elegant måde viser, hvorfor Sangiovese-druen (og Montalcino-regionen) er så unik.

189,-169 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino, La Mannella 2017

La Mannella, Brunello er her i årgang 2017 en elegant og givende Brunello, som balancerer med ynde. Vinen står med transparent rød farve og osende, nuancerede aromaer af røde hindbær, kirsebær, lakrids, røde blommer, krydderier og underliggende mineral

Lazzoretti, Rosso di Montalcino DOC, 2016

Canalicchio di Sopra, Rosso di Montalcino 2019 (v/3stk)

Canalicchio di Sopra's Rosso di Montalcino er produceret hovedsagelig fra de yngste vinmarker og repræsenterer visitkortet af producentens vine: et ungt, frugtigt og alsidigt udtryk af Sangiovese. Den første årgang blev produceret i 1975, da den stadig hed Rødvin fra Brunello vinstokke.

Franco Pacenti Canalicchio, Rosso di Montalcino 2019

Kendt som den yngre bror til Brunello, men som udtrykker sin egen identitet stærkt knyttet til terroiren, er det en ung vin, der kombinerer strukturen med livlighed og friskhed.Takket være dets drikkelighed og harmoni viser den en levende duft i ganen og behagelighed, der vil glæde dig med enhver smag og kombinerer den med klassiske toscanske første retter og contadina supper.