Rosso di Montalcino 2019

Den transparente røde farve efterfølges af en charmerende og givende næse med de så klassiske Sangiovese-toner af røde kirsebær, tranebær, blommer, balsamico og mineralitet.

199,-175 kr

Andre kiggede også på

Lazzoretti, Rosso di Montalcino DOC, 2016

Canalicchio di Sopra, Rosso di Montalcino 2019 (v/3stk)

Canalicchio di Sopra's Rosso di Montalcino er produceret hovedsagelig fra de yngste vinmarker og repræsenterer visitkortet af producentens vine: et ungt, frugtigt og alsidigt udtryk af Sangiovese. Den første årgang blev produceret i 1975, da den stadig hed Rødvin fra Brunello vinstokke.

Franco Pacenti Canalicchio, Rosso di Montalcino 2019

Kendt som den yngre bror til Brunello, men som udtrykker sin egen identitet stærkt knyttet til terroiren, er det en ung vin, der kombinerer strukturen med livlighed og friskhed.Takket være dets drikkelighed og harmoni viser den en levende duft i ganen og behagelighed, der vil glæde dig med enhver smag og kombinerer den med klassiske toscanske første retter og contadina supper.

Poggio di Sotto, Rosso di montalcino 2020

Rosso di Montalcino fremstilles efter samme høje krav som husets Brunello, den får blot kortere tid på egetræsfade. Denne rosso fremstår med fuld fokus på frugten, som primært er kirsebær og brombær. Smagen er ren med den store elegance som altid kendetegner vingårdens vine. En fantastisk ledsager til kalve- og svinekød.Poggio di Sotto ligger med 11 hektar vinmarker i den bedste del af Brunello distriktet. Denne Rosso er lagret i 2 år på store egetræsfade inden aftapning på gården. Det er samme lagringstid som de fleste Brunellovine modtager, men her har frugten fra start så stor koncentration at den kan klare længere tid på fad. Poggio di Sotto Rosso di Montalcino er drikkeklar når den kommer på markedet, men vil udvikle sig flot frem til 15 år fra høståret.