Rocche dei Manzoni, Barolo DOCG 2017

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

479 kr

Andre kiggede også på

Bel Colle, Barolo DOCG Monvigliero 2016

Her får du en enkeltmarks Barolo med typicitet og raffineret elegance. Farven er intens granatrød. Duften er dyb med aromaer af blommer, brombær, violer, roser, hvid peber og kaffe. Smagen er tør og fyldig med fløjlsbløde tanniner og stor frugtkoncentration. Eftersmagen er harmonisk og varer ved. Monvigliero er velegnet til retter med rødt kød, vildt og modne oste. Nyd den ved 18 - 20 grader. Den kan med fordel dekanteres nogle timer, før den skal nydes.

Rocche dei Manzoni, Barolo DOCG 2017

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Rocche dei Manzoni, Barbera d'Alba Superiore, Sorito Mosconi 2020

Kraftfuld og saftig Barbera rødvin fra en af Barolo distriktets bedste producenter. Barbera druen giver her en stor og åben bouquet med noter af solbær, brombær og blommer, samt krydrede toner fra fadlagringen. Smagen er kraftfuld med stor intensitet i frugten. Strukturen føles nærmest fløjlsblød, hvor de ncremede frugt holdes på plads af fine modne tanniner. En pragtfuld ledsager til kraftfige kødretter, eller modne oste.Sorito Mosconi er navnet på en enkeltmark, hvor vinstokkene er mere end 60 år gamle. De gamle vinstokke er med til at give en vin med stor smagsintensitet. Vinen gæres i 15 dage, med drueskallerne. Herefter lagres den i op til 18 måneder på små egetræsfade, inden aftapning. En kraftfuld vin der med sin flotte struktur kan drikkes ung, gerne efter en time på karaffel. Den har udviklingspotentiale i op til 12 år fra høståret, under optimale betingelser.

Pira, Barolo Vigna Rionda DOCG 2017

Barolo Rionda er en forunderlig vin, der åbenbarer en påfuglehale af duft og smag for sanserne og den forener en forunderlig kraftfuldhed med en udtalt finessepræget elegance. Den er på mange måder indbegrebet af en Barolo fra Serralunga d’Alba og en af de mest komplette vine fra hele området.Barolo Vigna Rionda kommer fra en mytisk mark, hvis rygte for alvor er opstået med Bruno Giacosas legendariske aftapninger herfra mellem 1967 og 1993.Sammen med Barolo Marenca er det Piras mest maskuline, velstrukturerede og majestætisk anlagte vin. Første år (1997) var en storslået Barolo fra planter, der var sat i 1994 (!). Vinen fortolkes nu lidt mere traditionelt, og macerationstiden er øget til 12-15 dage, afhængig af året. Andelen af nyt træ er ligeledes markant reduceret og store botti supplerer nu de mindre træfade: Man ønsker ganske enkelt et større udtræk af sanseproducerende stoffer fra druerne og at mindske den del af sekundæraromaerne, der kommer fra træet.