Robert Chevillon, Nuits-st-Georges Pruliers 1.Cru 2017

Robert Chevillon, Nuits-st-Georges Pruliers 1. Cru 2017 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

689 kr

Andre kiggede også på

Robert Chevillon, Nuits-st-Georges Pruliers 1.Cru 2017

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Chateau clos des Jacobins St. Emilion Grand Cru Classe 2017

Clos des Jacobins giver dig mulighed for at smage noget af det ypperste fra Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion.Chateau Clos des Jacobins vinmarker har en helt perfekt beliggenhed i hjertet af Saint-Émilion. Her dyrkes noget af verdens bedste Merlot, som udgøre størstedelen af vinen. Vinen er mørk, tæt og kraftfuld og vil udvikle sig i flasken i mange år frem.Clos des Jacobins tilhører i dag den absolutte elite i klassifikationen Grand Cru Classé i Saint-Émilion. Slottet drives som en lille familieforretning med Thibaut og Magali Decoster i spidsen. Siden 2004 har hele slottet og de omliggende 8,5 ha. vinmarker gennemgået en forvandling. Familien har foretaget massive investeringer i vinmarkerne og i moderne produktionsudstyr. I samme ombæring er kælderen blevet totalrenoveret. Og bestræbelserne har allerede båret frugt. Clos des Jacobins er på få år rykket helt frem i første linje, som én af de førende ejendomme i Saint-Émilion.

Ambroise Nuits-st-Grorges Rouge 2019

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Philippe Gavignet Nuits saint Georges Vielles Vignes 2019

Denne vin kommer fra to plots hvor man i alt høster på 0,5 hektar. Vinstokkene er meget gamle her og blev plantet i 1926 og 1954 - 100% Pinot Noir. Jordbunden som findes her, er fyldt med ler, småsten og kalksten.Domaine Philippe Gavignet Nuits-St-Georges Vieilles Vignes er fadlagret i 15-16 måneder hvor 1/4 af fadene er nye