Raul Perez, La Vizcaina, El Rapolao 2018 (v/3stk)

Vinen er lavet på druesorterne mencía, bastardo og garnacha tintorera, der kommer fra marken El Rapolao, i Valtuille de Abajo. En del af vingården stammer fra 1920 og den anden fra 1980. Det samlede areal på marken er på 1,5 hektar som ligger i 550 meters højde. Jorden er ler-agtig i det gamle område og organisk i det nye. Orienteringen er nord og vest. Rapolao, som er skabt af César Márquez og Raúl Pérez, er gæret med hele stilken i store åbne kar. Efter 30 dages maceration overføres den til 225 og 500 liter fade i 12 måneder. Vinen aftappes uden afklaring eller filtrering. Den har aromaer af rød frugt på næsen, men også krydret, mineralsk og udtryksfuldt. Dens let varme og faste tanniner, gør den til en seriøs og kraftig vin, der også har en behagelig smag af krydret frugt.

309,-269 kr

Andre kiggede også på

Paul Jaboulet, Hermitage, La Chapelle 2012 (v/2stk)

Navnet ”La Chapelle” kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bressards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni.Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.

El Picoteo Tinto 2020 (v/6stk)

Vinen fremstår med en rubinrød farve og en krydret, let sødmefuld aroma af mørke kirsebær, crème de Cassis, ristede krydderier og vanilje. Smagen er fyldig med let nappende tanniner og en diskret men vital frugtsyre, der holder den intense og sødmefyldte frugtoplevelse i skak.Navnet El Picoteo stammer fra verbet Picotear, som løst kan oversættes til at nippe/tage mad (tapas) med fingrene. Druerne dyrkes i ca. 800 m's højde, hvor nætterne er koldere end ved kysten og druerne derfor beholder en flot energi og friskhed. Fermenteringen sker spontant uden tilsætning af gær, og vinen lagrer derpå 3-4 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Artadi, El Sequé 2019 (v/6stk)

Siden 1999 har Artadi produceret en af Alicantes bedste og mest moderne vine med fuld fokus på at udtrykke terroir og perfekt moden frugt. De ældste vinstokke voksende i en jordbund bestående af kalk, sten og rød ler giver lavt udbytte, men druer med høj intensitet. 100% Monastrell som efter gæring lagres vinen 12 måneder på franske egetræsfade. Intens mørk farve med rødviolet skær. Dyb næse med sødme, lækker frugt og mynte hentydninger. I munden, voldsom potens med syre, frugtnoter og balancerede tanniner. Langvarig lakrids, mynte og anis eftersmag, som det er typisk for vine fra Middelhavet. Vinen bør iltes 1-2 timer før servering.94 Point James Suckling 93 Point Robert Parker

Vina Pedrosa, Ribera del Duero, El Pedrosal 2019 (v/6stk)

100% Tinta del País (Tempranillo). 12 måneders lagring i 1-3 år gamle franske og amerikanske egetræsfade. Fornem kølig aroma med nuancer af saftige røde bær, solbær, trøffel, chokolade og kernemælk. På tungen forenes Tempranillos varme krydrede frugt med en fornem, fløjlsagtig tekstur og bløde tanniner i eftersmagen. Et sublimt og klassisk match til f.eks. grillet eller braiseret lam og oksekød.