Poggione, Rosso di Toscana 2019

Entry-level vin fra Il Poggione. Frisk og frugtrig rødvin med intens duft af røde bær, søde krydderier og vanilje. Smagen er blød og med en behagelig frisk frugtsyre, der afslutter med en flot saftighed. Vinen er lagret på franske egetræsfade, hvilket bidrager med ekstra struktur.

99 kr

Andre kiggede også på

Antinori, Villa Antinori Rosso Toscana IGT 2019

Villa Antinori er blandt husets signaturvine fremstillet første gang som Chianti Classico i 1928. I 2001 ændrede Piero Antinori vinens status til IGT for at kunne højne kvaliteten med druer som Cabernet, Merlot og Syrah, alle høstet på Antinori familiens ejendomme. Hver druesort vinificeres for sig, for at optimere ekstraheringen af frugt og tanniner, druesort for druesort. Den unge vin lagres 12 måneder på fade af fransk, ungarsk og amerikansk eg. Efter aftapningen lagrer Villa Antinori yderligere 8 måneder inden den frigives til salg.Villa Antinori byder på en intens og kompleks duft med noter af modne blommer, krydderier og tørret frugt. Smagen er koncentreret, smidig, og fløjlsagtig og munder ud i en utroligt appetitlig finish. Villa Antinori er superb til vildt, lam, fyldige antipasti eller kalv.

Travignoli di Conte G.Busi, Chianti Rùfina, Pelago Toscana, DOCG 2019

Denne klassiske Chianti forener frugt, fasthed og stil i en smuk helhed. Den er frisk, let og elegant - vinificeret i ståltanke for at bevare friskheden. Herefter lagrer den 6 mdr. på træfade og 6 mdr. i ståltanke før den tappes og frigives til salg et år efter høsten.

Poggio di Sotto, Rosso di montalcino 2018

Rosso di Montalcino fremstilles efter samme høje krav som husets Brunello, den får blot kortere tid på egetræsfade. Denne rosso fremstår med fuld fokus på frugten, som primært er kirsebær og brombær. Smagen er ren med den store elegance som altid kendetegner vingårdens vine. En fantastisk ledsager til kalve- og svinekød.Poggio di Sotto ligger med 11 hektar vinmarker i den bedste del af Brunello distriktet. Denne Rosso er lagret i 2 år på store egetræsfade inden aftapning på gården. Det er samme lagringstid som de fleste Brunellovine modtager, men her har frugten fra start så stor koncentration at den kan klare længere tid på fad. Poggio di Sotto Rosso di Montalcino er drikkeklar når den kommer på markedet, men vil udvikle sig flot frem til 15 år fra høståret.

Terreno Il Momento Rosso di Toscana IGT 2017

Terreno Il Momento Rosso di Toscana IGT 2017 er en lækker, økologisk, toscanske vin, lavet på Sangiovese og Merlot . Druerne vokser på terrasse inddelt plantager med en syd /sydvestlig hældning, 350 meter over vandet. Jorden er stenet og be