Pinot Noir Vin de France 2021

Vinen har en lys-transparent rød farve og en frisk, elegant rødfrugtet og kølig næse med jordbær, hindbær og krydderier.

85,-75 kr

Andre kiggede også på

Pinot Noir Vin de France 2021

Vinen har en lys-transparent rød farve og en frisk, elegant rødfrugtet og kølig næse med jordbær, hindbær og krydderier. I smagen er den så frisk, blød og letløbende, at den alt for nemt drikkes i alt for store slurke! Drik denne elegante, saftige v

Lucas & Lewellen, Santa Barbera County Rosé of Pinot Noir 2020

Spændende rosévin, hvor 94% Pinot Noir og 6% Viognier gærer sammen. Druerne høstes tidligt om morgenen, presses og udbløder natten over i ståltanke. På denne måde får mosten sin fine rosafarve fra Pinot Noir druen. Aromaen er kompleks med lag af frugt, fine små røde bær og flint.

Georg Steinmetz, Pinot Noir Rosé Halbtrocken 2021 (v/6stk)

Vidunderligt indbydende terressevin fra Georg Steinmetz i Rheinhessen.Lys, pikant og mundvandsdrivende rosé for alle med hang til lidt restsukker. Lavet på Pinot Noir med ganske kort skindkontakt. Det dufter og smager af fuldmodne, solkyssede Senga Sengana-jordbær, honningmelon og appelsinskal. Vinen har sødme - ja, men syren samler herligheden og gør den til en læskende frisk sommersag.Nyd den i solen på terrassen

Maison Jaffelin, Chardonnay Vin de France 2019 (v/6stk)

Vinen er vinificeret i et rustfrit stål uden malolaktisk gæring og uden nogen form for fadlagring således at frugten og friskheden forbliver i fokus. Et dejligt glas, med en flot ramt balance mellem fylde og friskhed. På grund af fraværet af fade, mere Macon end Bourgogne, hvis man skal prøve at definere stilen og først og fremmest et smukt eksempel på hvad man kan udrette i Vin de France kategorien.