Pierre Amadieu, Vacqueyras la Grangelière, Cru du Rhône 2019

Vacqueyras kan levere stor Rhône. Denne Vacqueyras har en meget dyb farve og en rig aroma med frugt og krydderi og er et harmonisk og lækkert blend af vine fra forskellige terrasser, hvor nogle er mere frugtige og andre mere fyldige og kraftige. Hver vin lagrer i kældrene hos Amadieu i Gigondas. Her får den fyldigere vin 6 måneder på mindre tønder, mens den frugtigere vin ligger på store egefade, for at blødgøre tanninerne. Egen er således med til at styrke frugtsmagen. I næsen er der duft af skov og små røde frugter krydret med lidt vanilje. Smagen er rund og fyldig og slutter med krydderier og pebernoter. Nydes ung og inden for 5 år.

200,-140 kr

Andre kiggede også på

Domaine Jean Guiton, Ladoix 1er Cru, La Corvée 2018

Dedikeret og ekstraordinær! De ord passer perfekt på Guillaume Guiton, som står i spidsen for Domaine Jean Guiton. Han overtog roret fra sin far, Jean (som startede domainet i 1973), i 2002 og har sidenhen, løftet niveauet, så både Jancis Robinson og Decanter har omtalt vinene. Guitons Ladiox 1er Cru er lys granat med lilla highlights i farven. Bouqueten er fuld af jordbær og kirsebærsyltetøj. Krydrede (nellike) noter mødes med kaffe og kakao.I smagen er denne vin rund, smidig, afrundet, fyldig, fløjlsagtig og struktureret med den helt rigtige mængde tanniner.

Pierre Amadieu, Vacqueyras la Grangelière, Cru du Rhône 2019

Vacqueyras kan levere stor Rhône. Denne Vacqueyras har en meget dyb farve og en rig aroma med frugt og krydderi og er et harmonisk og lækkert blend af vine fra forskellige terrasser, hvor nogle er mere frugtige og andre mere fyldige og kraftige. Hver vin lagrer i kældrene hos Amadieu i Gigondas. Her får den fyldigere vin 6 måneder på mindre tønder, mens den frugtigere vin ligger på store egefade, for at blødgøre tanninerne. Egen er således med til at styrke frugtsmagen. I næsen er der duft af skov og små røde frugter krydret med lidt vanilje. Smagen er rund og fyldig og slutter med krydderier og pebernoter. Nydes ung og inden for 5 år.

Côtes du Rhône, ½ fl. 2021

Janasse, Côtes du Rhône 2021 står mørk-rød i farven med osende aromaer af kirsebær, jordbær, sydfranske krydderurter, sød lakrids og sorte oliven.  Smagen følger smukt op, hvor den givende frugt på charmerende vis glider elegant over tungen, mens den s

Remoissenet Père & Fils, Chambolle-Musigny 1. Cru Les Combottes 2017

Stor bredde i smagsbilledet med præcision i den rene frugt. Remoissenet har efter ejerskiftet i 2005 rendyrket en stil, hvor charmen kommer først med en masse ren frugt. I denne Chambolle er der stor fylde, charme og personlighed. Fadet er present, men frugten får lov til at overtage smagen fuldstændig.