Pieropan, Valpolicella Superiore, Ruberpan 2018 (v/6stk)

​Ruberpan Valpolicella Superiore blev lanceret i 2003 af druer dyrket på vinmarker i Cellore d'Illasi, på skråningerne af Garzon bjerget, 500 meter over havets overflade. Den nye vingård ligger i den berømte Villa Cipolla Pieropan i Tregnago Verona. Navnet Ruberpan stammer fra det latinske Ruber, som betyder rubinrød, og Pan fra Pieropan familien.

169,-159 kr

Andre kiggede også på

Pieropan, Valpolicella Superiore, Ruberpan 2018 (v/6stk)

​Ruberpan Valpolicella Superiore blev lanceret i 2003 af druer dyrket på vinmarker i Cellore d'Illasi, på skråningerne af Garzon bjerget, 500 meter over havets overflade.Den nye vingård ligger i den berømte Villa Cipolla Pieropan i Tregnago Verona. Navnet Ruberpan stammer fra det latinske Ruber, som betyder rubinrød, og Pan fra Pieropan familien.

Tenuta Chiccheri, Valpolicella DOC, Ripasso Superiore 2018

En seriøs Ripasso, der i den grad passer til de kraftigere retter pga. vinens tørstoffer og struktur. Det er en vinøs og flot vin med utrolig aroma af modne røde bær, fyldig smag af mørke bær, peber og lakrids og en længde præget af lagring i fransk eg.

Maso Maroni, Valpolicella Superiore Ripasso 2017 (v/6stk)

En ren og rank Ripasso med mere karakter end de allerfleste andre Ripasso-vine på markedet.. En vin som bare befinder sig i en helt anden liga end de tunge, rosinerede og sødmefulde vine. En herlig jovial vin, men på ingen måde endimensional vin som godmodigt finder sig i næsten hvad som helt fra køkkenholdet.

Zanoni, Valpolicella Ripasso Superiore 2019 (v/6stk)

Zanonis Ripasso er en elegant Ripasso fra Pietro Zanoni, som bl.a. er uddannet ønolog og har stået i lære hos legendariske Romano Dal Forno.Zanonis Ripasso laves på 70% Corvina-druer og de resterende 30% på Rondinella og Corvinone. Druerne høstes og sorteres i hånden primo oktober og fermenteres herefter i 10 dage. Herefter ligger vinen på ståltank til malolaktisk gæring og bliver efterfølgende lagt på brugte fade i 6 måneder. Endelig flaskes vinen og ligger til sidst i 5 måneder, hvorefter den frigives til salg.Elegant og flot rubinrød farve. Fyldig og frugtig aroma og en sublim smag med velintegreret syre og polerede, elegant integrerede tanniner. Dette er Ripasso med fornem balance og stor drikkeglæde - og et perfekt valg til mørkt kød, f.eks. dansk julemiddag med andesteg!