Philippe Gavignet Nuits saint Georges Vielles Vignes 2019

Denne vin kommer fra to plots hvor man i alt høster på 0,5 hektar. Vinstokkene er meget gamle her og blev plantet i 1926 og 1954 - 100% Pinot Noir. Jordbunden som findes her, er fyldt med ler, småsten og kalksten.

449 kr

Andre kiggede også på

Robert Chevillon, Nuits-st-Georges Pruliers 1.Cru 2017

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Philippe Gavignet Nuits saint Georges Vielles Vignes 2019

Denne vin kommer fra to plots hvor man i alt høster på 0,5 hektar. Vinstokkene er meget gamle her og blev plantet i 1926 og 1954 - 100% Pinot Noir. Jordbunden som findes her, er fyldt med ler, småsten og kalksten.Domaine Philippe Gavignet Nuits-St-Georges Vieilles Vignes er fadlagret i 15-16 måneder hvor 1/4 af fadene er nye

Domaine Tourbillon, Gigondas Vielles Vignes 2018 (v/6stk)

Gigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon Gigondas betår således af ca. 75% Grenache med tilføjelse af Syrah, Mourvèdre og en smule Cinsault. Næsen er præget af rød krydret frugt af bl.a. kirsebær med support fra sydfranske urter, jordbund, sten og toast. Smagen er livlig og struktureret i en flot balance uden for snerpende tanniner.I sine unge år vil vinen ikke desto mindre nyde godt af et par timers iltning for servering ved 14-16 grader, eksempelvis til svin, lam eller tarte flambée med herbes-du provence på toppen.91-94 point Jeb Dunnuck

Lecheneaut, Nuits-St-Georges 2018

Intens og kraftfuld Bourgogne med stor personlighed i stilen.Typisk for Lecheneaut byder denne på en stor og åben bouquet med noter af sorte kirsebær, skiffer og lakrids. Smagen er fyldig med en god strukturel balance fra både frugtsyre og en anelse tannin.Lecheneaut brødrene fremstiller denne Nuits-Saint-Georges af Pinot Noir som de høster fra flere forskellige parceller rundt i kommunen.En del af druerne kommer fra yngre beplantninger på 1’er cru marker, men alligevel har vinstokkene et gennemsnit på 50 år.Alle druer høstes i hånden for optimal modenhed.Vinen har ligget 18 måneder på egetræsfade inden aftapning, heraf 1/3 nye fade.