Pecchenino Dolcetto Bricco Botti 2017

Dolcetto betyder 'den lille søde', og selv om det er noget misvisende, så får den alligevel med alderen en mere blød og venlig profil, og her kommer Peccheninos evner udi Dolcetto virkelig til sin ret - Bricco Botti står med 5 år på bagen stadig som en vin med masser af elegance. Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til pizza med bresaola.

239 kr

Andre kiggede også på

Pecchenino Dolcetto Bricco Botti 2017

Dolcetto betyder 'den lille søde', og selv om det er noget misvisende, så får den alligevel med alderen en mere blød og venlig profil, og her kommer Peccheninos evner udi Dolcetto virkelig til sin ret - Bricco Botti står med 5 år på bagen stadig som en vin med masser af elegance.Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til pizza med bresaola.

Azelia, Dolcetto d'Alba Bricco dell'Oriolo 2020

Dolcetto produceret fra en enkelt mark Bricco dell'Oriolo, med fuld eksponering mod syd og fra et af regionens bedste områder for denne sort: Montelupo Albese. Intens farve, rød frugt, brombær, blåbær, rose, søde krydderier, dyb frugtagtig og blomsteragtig smag, der vedvarer længe. Aromatisk og mineralsk.Ideel til at drikke ung, men i betragtning af dens kompleksitet også efter et par år. Lagres udelukkende i stål for at ophøje dets attraktive friskhed. Ekstremt intens. En eksplosion af blomster og frugter.

Pecchenino Dolcetto Siri d´Jermu 2021

Duften er fuld af violer, jordbær, lakrids, vanilje og ristede kastanjer. Sammen med god kaffe og modne brombær har vinen en kraftig smag med mærkbare tanniner i eftersmagen. God fyldighed, som har glæde af at få lidt luft på en karafel inden servering.Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til carpaccio.

Pecchenino, Dolcetto di Dogliani, San Luigi 2022

Duften har nuancer af blomster, saftig moden rød frugt, krydderier og noget lakrids. Druen er kendt for at skulle have lidt luft, inden den åbner op, så hæld den gerne med store plask frem og tilbage fra en kande. Smagen er super saftig med let frugt og lidt toast fra fadet.Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til pølse og tørret skinke.