Pecchenino, Barolo Bussia 2017
er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.
Vinkammeret
er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.
er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.
Traditionsrig vin fra en traditionsrig mark. Peccheninos Le Coste er traditionel Barolo, som kun langsom åbner op og giver liv fra sig - har du tålmodighed bliver du til gengæld belønnet med masser af duft af elegante roser og lidt lakrids.Marken Coste di Monforte ligger lige øst for Monforte d’Alba i den sydlige del af Barolo-appelationen. Vinen lagrer på traditionel vis i 36 måneder på store fade, som dog løbende udskiftes. Det giver en vin, der har masser af traditionel Barolo-karakter, sammen med frugt og saftighed. Tanninerne er tydelige, men beherskede. Her er noter af menthol, kaffebolcher, lakrids og pebermynte.Server ved 14-16°C i store glas. Drik til kraftige kødretter, og giv den rigeligt luft inden servering.
Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand.Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af denne proces aftappes den og efterlades til sidste lagring i flasken inden frigivelse
Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand.Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af denne proces aftappes den og efterlades til sidste lagring i flasken inden frigivelse