Paul Jaboulet, Hermitage, La Chapelle 2016 Magnum

Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.

4299 kr

Andre kiggede også på

Paul Jaboulet, Hermitage, La Chapelle 2016 Magnum

Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.

Paul Jaboulet, Hermitage, La Chapelle 2019

Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.

Paul Jaboulet, Cotes du Rhone Rouge Parallele 2018 Magnum

Navnet Parallèle 45 stammer fra den 45. nordlige breddegrad, som løber to km. fra Jaboulets kældre. Linien betragtes som grænsen til ”le Midi”, som franskmændene kalder Sydfrankrig.Vinen er lavet af 60% Grenache Noir og 40% Syrah, som kommer fra 40 år gamle, økologiskdyrkede vinstokke i den sydlige del af Rhône, dels fra Rhôneflodens højre bred med klassiske, runde aflejringssten, dels fra Enclave des Papes nær Valréas, hvor undergrunden er ler- og kalkholdig. Udbyttet er holdt nede på ca. 45 hl./ha. Grenache bliver gæret i store, temperaturregulerede rustfrie ståltanke for at bevare frugtrigheden og friskheden, mens Syrah gæres separat i mindre gæringskar af træ, noget som tilfører fedme og kompleksitet. Efter sammenstikningen bliver vinen modnet i 9 måneder på ståltanke.Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale.

Paul Jaboulet, Cote Rotie Les Pierrelles 2018

Domaine des Pierrelles i Côte Rôtie består af 1,5 ha. vinmarker i Côte Blonde beplantet med vinstokke som er 20-30 år gamle. Jordbunden består af smuldret skiffer blandet med glimmer og løss i overfladen og ren klippe i undergrunden.Côte Rôtie Domaine des Pierrelles er lavet på økologiskdyrkede Syrah-druer som er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret i 3-4 uger på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i 12 måneder på træfad (20% nye fade) i firmaets historiske kælder.Côte Rôtie Domaine des Pierrelles har en dyb, blank, rubinrød farve. I duften finder man nuancer af modne bær, milde krydderier og en smule vanilie. I smagen har vinen god velour og samtidig bid og finesse. Eftersmagen er i perfekt harmoni mellem vinens strukturerede stil og de komplekse, frugtrige nuancer af mørke bær. Server den til lam, fuglevildt eller okse.