Paraduxx, Proprietary Napa Valley Red Wine 2018

Fra den eneste vingård som er helliget stilfulde Napa Valley blandinger, Paraduxx Proprietary er en fed og udtryksfuld blanding udformet til at tilfredsstille den moderne gane. Vinen har rig, fuld frugtsmag og bløde, elegante tanniner.

499 kr

Andre kiggede også på

Stag's Leap Wine Cellars, Hands of Time Red Blend 2018

Hands of Time: går man langs med gangstien rundt om bygningerne på Stag’s Leap Wine Cellars, passerer man en helt enestående væg, der er dekoreret med en lang række kalkstenstavler, der hver især bærer et aftryk af en hånd. Disse aftryk er en samling af håndaftryk, der som en tidslinje hylder de mange Winemakere, som i bogstaveligste forstand har sat deres aftryk og bidraget til vinhusets historie helt tilbage til grundlæggelsen i 1970.Vinens druesammensætning er 59 % Cabernet Sauvignon, 37 % Merlot, 4 % Petit Verdot (samt ganske lidt Syrah og Malbec). Vinen lagrer 14 til 15 måneder på franske egetræsfade.Bouquet af mørke bær, søde aromaer af egetræ og krydderier, med et strejf af tørrede krydderurter. Smagen har nuancer af modne blåbær, mørke kirsebær og noter af kaffe og chokolade. En struktureret mundfuld med bløde tanniner og en lang eftersmag. Prøv den f.eks. til grillet lam, oksebøffer, kyllingespyd eller pulled pork sandwich med cole slaw.

Paraduxx, Proprietary Napa Valley Red Wine 2018

Fra den eneste vingård som er helliget stilfulde Napa Valley blandinger, Paraduxx Proprietary er en fed og udtryksfuld blanding udformet til at tilfredsstille den moderne gane. Vinen har rig, fuld frugtsmag og bløde, elegante tanniner.

Matthiasson, Napa Valley Cabernet Sauvignon 2015

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Matthiasson, Napa Valley Cabernet Sauvignon Oak Knoll 2017 (v/2stk)

Matthiasson Cabernet Sauvignon er, som deres øvrige vine, nytænkende og langt fra den type af vin, der almindeligvis forbindes med Napa Valley. Efter høst blev druerne gæret i åbne gæringstanke og lagret i 20 måneder på franske egetræsfade (50% nye).Den færdige vin dufter intenst af mørke bær, der fra naturens side også giver mindelser om grillkrydderier og blyant foruden fadnuancerne af bl.a. nykværnede kaffebønder. På tungen varer intensiteten ved men opvejes af let og mineralsk fornemmelse, af Matthiasson selv beskrevet som weight without heaviness, og når man smager vinen, giver den beskrivelse sig selv.Et flot resultat fra Matthiasson og en nydelse ud over det sædvanlige til efterårets simreretter, vildt med ribsgelé eller til grillmenuen, når aftenen skal være ekstra mindeværdig!Vi anbefaler servering ved 15-17 grader.