Pago de los Capellanes, Tinto Crianza 2019

En intens rødvin med stor kraft fra en meget kvalitetsbevidst producent i Ribera del Duero. En meget ekspressiv bouquet med noter af mørk chokolade og brombær, samt vanilje fra fadlagringen. I munden opleves vinen fyldig, men med bløde tanniner. Noterne går i retning af sorte bær, chokolade og læder. En rødvin der går flot sammen med de bedste kødretter. Fremstillet 100% på Tempranillo druen der høstes fra gamle vinmarker. Efter en kort periode hvor vinen ligger og trækker ekstrakt fra skindet, starter den naturlige alkoholiske gæring. Vinen holdes stabilt omkring 20 grader for at bevare mest mulig druekarakter. Efter endt malolaktisk gæring, så lagres denne Crianza i 12 måneder på franske egetræsfade, inden aftapning.

249 kr

Andre kiggede også på

Altos de Aranda, Ribera del Duero Crianza 2016

Her langt oppe i bakkerne i Ribera del Duero - 800 meter over havet - er dagene varme, nætterne kolde og sommeren lang - så Tempranillo-druerne får masser af farve, dybde og modenhed, som virkelig kommer til udtryk i denne Crianza fra Altos de Aranda - og den mørke frugt får flot selskab af 12 måneders fadlagring, som giver en ekstra dimension af krydderier og vanilje til vinen. Og når vi samtidig har en vin, som har fået lov at udvikle sig et par år i flasken er cirklen sluttet. Det er nemlig virkelig balanceret og velafstemt rødvin du får i glasset i en virkelig behagelig stil. Det er englænderen William Long, som med sine mere end 20 års erfaring med spansk vin har sammensat vinen sammen med Juan Ayuso fra Aranda, der kender de lokale vinmarker som sin egen baglomme.Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til krydret lammepølse eller pasta med Chorizo.

Altos de Aranda, Ribera del Duero Crianza 2018

Her langt oppe i bakkerne i Ribera del Duero - 800 meter over havet - er dagene varme, nætterne kolde og sommeren lang - så Tempranillo-druerne får masser af farve, dybde og modenhed, som virkelig kommer til udtryk i denne Crianza fra Altos de Aranda - og den mørke frugt får flot selskab af 12 måneders fadlagring, som giver en ekstra dimension af krydderier og vanilje til vinen. Og når vi samtidig har en vin, som har fået lov at udvikle sig et par år i flasken er cirklen sluttet. Det er nemlig virkelig balanceret og velafstemt rødvin du får i glasset i en virkelig behagelig stil. Det er englænderen William Long, som med sine mere end 20 års erfaring med spansk vin har sammensat vinen sammen med Juan Ayuso fra Aranda, der kender de lokale vinmarker som sin egen baglomme.Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til krydret lammepølse eller pasta med Chorizo.

Pago de los Capellanes, Tinto Crianza 2019

En intens rødvin med stor kraft fra en meget kvalitetsbevidst producent i Ribera del Duero. En meget ekspressiv bouquet med noter af mørk chokolade og brombær, samt vanilje fra fadlagringen. I munden opleves vinen fyldig, men med bløde tanniner. Noterne går i retning af sorte bær, chokolade og læder. En rødvin der går flot sammen med de bedste kødretter.Fremstillet 100% på Tempranillo druen der høstes fra gamle vinmarker. Efter en kort periode hvor vinen ligger og trækker ekstrakt fra skindet, starter den naturlige alkoholiske gæring. Vinen holdes stabilt omkring 20 grader for at bevare mest mulig druekarakter. Efter endt malolaktisk gæring, så lagres denne Crianza i 12 måneder på franske egetræsfade, inden aftapning.

Senorio de P. Pecina Crianza 2015 6 flasker i trækasse inkl. karaffel.

Peciña Crianza er måske den allerstørste perle af Peciñas vine når det kommer til pris/kvalitet. Peciña selv er dog også af den overbevisning af deres Crianza 2015 er den bedste Crianza de nogensinde har produceret og bliver bekræftet af The Wine Advocate med følgende ord I must admit that the wine was very impressively balanced, nuanced and complex. It has freshness and is approachable enough while showing Rioja character and integrated oak to appeal to a wide audience. It's ripe without excess, coming through as juicy and tasty - 92point.Druerne til Peciña Crianza kommer fra gamle stokke fra 3 af familiens vinmarker. Hovedparten af vinen består af Tempranillo som i Peciñas ånd tilbringer 24 måneder på brugte amerikanske fade og efterfølgende 18 måneder på flaske før den frigives til salg.There are very few greater bargains in the world of wine than the aged Crianzas from Pecina Tim Atkin MW.Udover 6 flasker af Pecina Criaza indeholder trækassen også en original glas karaffel fra Pecina.