Orin Swift Cellars, Machete Petite Sirah 2020

En vin, der understreger Petit Sirahs karakter; sort i farve og frugt. Springer op ad glasset med noter af blåbær og modne sorte kirsebær. Smagen er intens med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Intens, sort og vild er denne vin, som udfordrer alle dine sanser. Så er der fuld skrue på alle parametre. Vinen her er kombineret af frugt fra flere forskellige vinmarker i Californien. Vinen er sammensat af Petite Sirah, Syrah og Grenache, fra så forskellige steder som Yorkville, Mendocino, Santa Ynez Valley, Sonoma Mountain og Atlas Peak i Napa Valley. Ønsket er at fremstille en vin der understreger kraften og rygraden i Petite Sirah, med krydderiet fra de to andre druer. Der arbejdes med lang gæring og med at trække mest mulig intensitet ud af druerne, inden de blandes og lagres 10 måneder på fransk eg inden aftapning.

499 kr

Andre kiggede også på

Orin Swift Cellars, Papillon 2018

En klassisk blanding af Bordeaux druer på højt niveau. En meget rolig vin, hvor den modne solbær dominerer duften. En vin, der smyger sig rundt i munden med helt silkebløde tanniner og stor smagsintensitet. Igen er den sorte frugt forrest i smagsbilledet, efterfulgt af lidt vanilje fra fadlagringen.Jagten på at få de fem mest anvendte druesorter fra Bordeaux til at spille optimalt sammen. Størst mængde Cabernet Sauvignon som tilsættes Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec. Vinen lagres i 16 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 40 % er nye.

Orin Swift Cellars, Machete Petite Sirah 2020

En vin, der understreger Petit Sirahs karakter; sort i farve og frugt. Springer op ad glasset med noter af blåbær og modne sorte kirsebær. Smagen er intens med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Intens, sort og vild er denne vin, som udfordrer alle dine sanser.Så er der fuld skrue på alle parametre. Vinen her er kombineret af frugt fra flere forskellige vinmarker i Californien. Vinen er sammensat af Petite Sirah, Syrah og Grenache, fra så forskellige steder som Yorkville, Mendocino, Santa Ynez Valley, Sonoma Mountain og Atlas Peak i Napa Valley. Ønsket er at fremstille en vin der understreger kraften og rygraden i Petite Sirah, med krydderiet fra de to andre druer. Der arbejdes med lang gæring og med at trække mest mulig intensitet ud af druerne, inden de blandes og lagres 10 måneder på fransk eg inden aftapning.

Orin Swift Cellars, Abstract Grenache 2019

En af de producenter som virkelig skaber røre i den mere traditionelle del af vinverdenen. David Phinney har med sit firma Orin Swift valgt at søge det optimale. I mange år har han fået fremragende omtaler, men her i slutningen af 2015 fik han sit helt store kommercielle gennembrud med mere end en håndfuld vine over 95 point hos Robert Parker. Robert Parker har altid selv været god til at finde de små top producenter i Californien og med den fokus, der nu vil komme på Orin Swift, vil det kunne blive endnu mere morsomt at følge disse vine. Med ambitioner om at lave det bedste af det bedste, så fremstilles der her rødvin af franske druesorter. Top Cabernet Sauvignon - hvor druerne kombineres fra flere marker. En helt anden tankegang end den traditionelle enkeltmarks-tankegang. Her arbejdes med alle instrumenter i orkesteret.David Swift Phinney er navnet bagved vineriet Orin Swift. Manden med ideerne og de kreative evner. David blev fanget af vinglæden, da han besøgte Toscana i 1995 og udviklede sig videre da han startede som høstarbejder hos Robert Mondavi i 1997. Allerede i 1998 grundlagde han Orin Swift Winery, hvor han kunne udfolde sine egne ideer. I dag arbejdes der med marker flere forskellige steder i Californien og en del i det sydlige Europa. Orin Swift styres stadig af glæden ved god vin, anderledes tilgang til vinfremstilling og fede etiketter. Generelt er det vine med stor smagsintensitet. Nyd disse vine før din nabo.En øjeblikkelig duft af mørke frugter, forårsblomster rammer en, og med en ekstraordinær frisk smag af frodige varianter af søde boysenbær, kirsebær og lakrids ender smagen i en flot finish af velafbalancerede bløde tanniner og frugtsyre. Orin Swift Abstract er en blanding af Grenache, Petite Sirah og Syrah fra Napa, Sonoma, Mendocino, Amador og El Dorado. Primært ligger disse vinmarkerne på bjergskråningerne. Druerne er høstet fra bl. a. Napa, Sonoma og Mendocino. Lagret 10 måneder på franske fade – 30% nye

Orin Swift Cellars, Slander Pinot Noir 2021

En intens Pinot Noir med fylde, og dog stadig med druens typiske duft og smagsaromaer. Herlige noter af jordbær, brombær og vanilje i en skøn harmoni. Vinen byder på en flot afslutning, hvor fadet tydeligt fornemmes og tanninen giver et lille bid.