Orin Swift Cellars, 8 Years in the desert 2019

Dyb lilla og yderst intens med intense duftnoter af brombær og solbær, samt syltede blommer. Læg hertil krydrede noter af peber og nellike, så er vi der. Smagen er stor, med masser af tæt frugt, hvor fokus er på sort moden frugt. Tannin og syre er med til at skabe en balance i smagsbilledet, som slutter med en lang og fløjlsblød eftersmag. En helt unik vin der kun kommer på markedet i 8 år i træk. Vinen er fremstillet på basis af zinfandel, der er blandet med syrah, petite sirah og grenache. Som vinmager Dave Phinney altid siger: ”Zinfandel er ikke den nemmeste drue at arbejde med. Især plukketidspunktet er afgørende for vinens endelige kvalitet!” Druerne til denne vin er udvalgt fra nogle af de bedste og mest ikoniske marker i Californien; Monte Rosso, Besmark, Korte og Frei Ranch. Denne vin er lagret i 8 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 37 % er nye.

439 kr

Andre kiggede også på

Orin Swift Cellars, 8 Years in the desert 2019

Dyb lilla og yderst intens med intense duftnoter af brombær og solbær, samt syltede blommer. Læg hertil krydrede noter af peber og nellike, så er vi der. Smagen er stor, med masser af tæt frugt, hvor fokus er på sort moden frugt. Tannin og syre er med til at skabe en balance i smagsbilledet, som slutter med en lang og fløjlsblød eftersmag.En helt unik vin der kun kommer på markedet i 8 år i træk. Vinen er fremstillet på basis af zinfandel, der er blandet med syrah, petite sirah og grenache. Som vinmager Dave Phinney altid siger: ”Zinfandel er ikke den nemmeste drue at arbejde med. Især plukketidspunktet er afgørende for vinens endelige kvalitet!” Druerne til denne vin er udvalgt fra nogle af de bedste og mest ikoniske marker i Californien; Monte Rosso, Besmark, Korte og Frei Ranch. Denne vin er lagret i 8 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 37 % er nye.

Orin Swift Cellars, Papillon 2018

En klassisk blanding af Bordeaux druer på højt niveau. En meget rolig vin, hvor den modne solbær dominerer duften. En vin, der smyger sig rundt i munden med helt silkebløde tanniner og stor smagsintensitet. Igen er den sorte frugt forrest i smagsbilledet, efterfulgt af lidt vanilje fra fadlagringen.Jagten på at få de fem mest anvendte druesorter fra Bordeaux til at spille optimalt sammen. Størst mængde Cabernet Sauvignon som tilsættes Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec. Vinen lagres i 16 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 40 % er nye.

Orin Swift Cellars, Blank Stare 2019

Den velkendte Sauvignon Blanc leveret på en helt ny facon! Her er fuld tryk på alle elementerne fra denne aromatiske drue. Høstet fra marker i Russian River Valley.30% af mosten er gæret på egetræsfade.Vinen har masser af frugt, og en af den slags vine, der frembringer WOW følelse i hele kroppen.

Orin Swift Cellars, Palermo Cabernet Sauvignon 2019

Stor fyldig Cabernet, der viser alle aspekter af Napa dalens fantastiske område. Åben og ekspressiv duft med noter af sorte kirsebær, solbær og masser af urter. Smagen er fyldig med fuldmodne tanniner, der giver en fløjlsagtig struktur. Herlig friskhed i den lange mørke eftersmag.Et brag af en Cabernet fra flere vinmarker i Napa Valley. Helt i Dave Phinneys ånd er denne vin sammensat af frugt fra små parceller, lige fra det køligere Atlas Peak, til det varmere område omkring Rutherford. Det giver en vin med stor kompleksitet, hvor der både er friskhed og varm i den endelige vin. Vinen er primært Cabernet Sauvignon med mindre mængder af Merlot og Malbec som krydderi. Inden aftapning lagres vinen 10 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 35% var nye.