Oddbird, Domaine de la Prade, Merlot & Shiraz,Liberated from alcohol

Domaine de la Prade Merlot/ShirazSmagsfyldt, økologisk Merlot/Shiraz, er en alkoholfri rødvin. Stilen er ung, fyldig og frugtrig, og noterne af brombær og syrlige kirsebær fylder næsen sammen med et strejf af karamel. God ledsager til rødt kød og fjerkræ. LagringDruerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer. Som naturen havde tænkt detDet er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske. *Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.

95 kr

Andre kiggede også på

Domaine de Bila-Haut, Latour de France Occultum Lapidem 2017 (v/6stk)

En ganske varm og fyldig Roussillon, som lægger fra land med grafit, læder og viol inden modne mørke bær i form af kirsebær, brombær, blåbær og blommer kommer og blander sig og skaber noget der ligner en saftig fest i glasset.En meget velafbalanceret vin, som det er nemt at holde af, og som loyalt vil akkompagnere et utal af retter i det salte køkken.

Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Vieilles Vignes 2018

Lækker og saftig Cotes du Rhone Produceret af en top-producent af Chateauneuf-du-Pape. Toner af røg, krydderier samt mørk tæt frugt præger vinen. Kraftig og tæt vin med toner af sød frugt.Druerne til denne vin kommer fra stokke der er plantet mellem 1933 og 1946.

Domaine Ravier, Vin de Savoie Mondeuse 2019 (v/6stk)

Når det kommer til rødvin er det Mondeuse, der er vinbøndernes stolthed i Savoie. Dette bekræfter Familien Raviers Mondeuse drue med sin fine parfume og blå frugt relationen. Stilen er let landlig og i den aromatiske profil regerer tyttebær, saftige kirsebær, kirsch, sort peber, viol og oxideret jern. På én gang rustikt og til den lette side med behersket alkohol og udpræget friskhed fra både syre og tanniner.Helt klart en vin der er ude på en mission og som burde tiltale nysgerrige vinnydere, der allerede er fascineret af det velvære, som god kølige Crozes-Hermitage fra Nordrhône eller Cabernet Franc fra Loire kan bringe med sig.

Domaine Gueguen, Bourgogne Aligoté La Vigne de Marie Louise 2021

Gueguen's Aligoté La Vigne de Marie Louise er en tør, let, frisk og elegant vin med karakter og en god syre. Vinen kommer fra et masseudvalg af vinstokke, for at skabe en biodiversitet af vinarven, der består i at udvælge de planter der giver den bedste frugt og er mest interessante og genplante disse planter. På den måde bevarer autenciteten og kvaliteten af druesorten. Er drikkemoden op til 5 år efter høståret, men er best at nyde i sin ungdomServeres ved 10-12 grader, og vil være fremragende til lette fiske-anretninger og skaldyr!