Negretti Barolo Rive 2018

Negrettis Rive Barolo er domineret af finesserige træk, men det hele sættes i relief af en boblende kraft under lagene af mørk frugt og pikante krydderier. Fra den blot 2,2 hektar store cru Rive i La Morra, hvor det ler- og kalkholdige terroir har en stor andel af sand – hermed sikres elegancen og de feminine kvaliteter i vinene. En skinnede kirsebærrød farve i glasset. Jordbær, hindbær og kirsebær flettes sammen med florale noter af violer og tørrede roser, der giver vinen en antydning af parfume. Balsamico, skovbund, læder, røg og tjære fungerer som et råt modspil til de mere elegante og subtile aromaer. Drik nu eller gem 10-15+ år fra høståret. Lagrer 24 måneder på en blanding af små og store fade.

449,95 kr

Andre kiggede også på

Negretti Barolo Rive 2018

Negrettis Rive Barolo er domineret af finesserige træk, men det hele sættes i relief af en boblende kraft under lagene af mørk frugt og pikante krydderier. Fra den blot 2,2 hektar store cru Rive i La Morra, hvor det ler- og kalkholdige terroir har en stor andel af sand – hermed sikres elegancen og de feminine kvaliteter i vinene.En skinnede kirsebærrød farve i glasset. Jordbær, hindbær og kirsebær flettes sammen med florale noter af violer og tørrede roser, der giver vinen en antydning af parfume. Balsamico, skovbund, læder, røg og tjære fungerer som et råt modspil til de mere elegante og subtile aromaer. Drik nu eller gem 10-15+ år fra høståret. Lagrer 24 måneder på en blanding af små og store fade.

Negretti Barolo Mirau 2019

Et perfekt håndværk, som viser Barolo fra sin mest elegante side, men stadig med en powerfuld bund. Druerne til Mirau stammer fra særligt udvalgte parceller i La Morra med en høj andel af sand i den ellers ler- og kalkholdige jord. Det giver elegance og en særlig krydret prægning til vinen. Flot kirsebærrød farve i glasset. En palette af mørk frugt som blåbær, brombær, sorte kirsebær og blommer fylder både næse og mund. En frisk mineralitet præger oplevelsen sammen med svampe, skovbund og balsamicostænk. Med markante krydrede elementer som koriander, kanel, karry og et vist fadpræg i form af vanilje, chokolade og røget tobak. Frugt, elegance og krydderi smelter sammen i en velformet Barolo-oplevelse Drik nu eller gem 10-15+ år fra høståret.Negretti Barolo Mirau 2019 er lavet på 100 % Nebbiolo, der høstes fra udvalgte sydøstvendte marker i La Morra. Jordbunden består af ler og kalksten med en høj andel af sand, hvilket bidrager med elegance og krydderi i vinene. Modnet i 24 måneder på schweiziske egetræsfade (2500 L).

Negretti Barolo 2018 (v/6stk)

Druerne til Negrettis Barolo høstes fra marker i den østlige del af La Morra. Barolo’erne her er ofte udtalte feminine i stilen og forener parfume og lys, rød bærfrugt-En flot kirsebærrød farve i glasset. Vinen udfolder en dejlig næse med et mix af mørk og rød bærfrugt. Lakrids, skovbund, svampe og læder.. Stramme tanniner pakket ind i velour, når vinen først åbner sig op. Elegance sammen med power. En frisk frugtsyre og mineralitet i afslutningen pepper oplevelsen op og løfter vinen op. Drik nu eller gem 10-15+ år fra høståret.Negretti Barolo DOCG 2019 er lavet på 100 % Nebbiolo, der høstes fra udvalgte sydøstvendte marker i La Morra, hvor den ler- og kalkholdige jordbund indeholder en stor andel af sand, hvilket forlener vinene med et særligt finessefuldt præg. Modnet i 6 måneder på franske egefade (225 L) og 18 måneder på østrigsk eg (2500 L) for ekstra krydderi, smagsdybde og karakter.

Negretti Tastebox Barolo

Ezio og Massimo Negretti er navnene på de to 97 point Barolo-skabere, området er den UNESCO-fredede kommune La Morra, hvis vine gemmer på mindst lige så meget skønhed som landskabet. Ezio står for den mere forretningsdrevne og marketingsrelaterede del, hvorimod Massimo tryller i kælderen og kalder sig selv for ’’the technical guy’’. Begge arbejder i dyb respekt for naturen og med en stærk miljøbevidsthed, der gennemsyrer deres arbejde og alt, hvad de rører ved. For Negretti-brødrene laver ikke ’’bare’’ Barolo, de skaber også oplevelser, som vækker de dybeste følelser i folk. Simpelthen fordi de ikke kan lade være.Her i smagekassen får du 2 af hver af brødrenes Barolo 2 x Barolo Negretti2 x Barolo Negretti Rive2 x Barolo Negretti Mirau