Nabal Bodegas & Viñedos, Ribera del Duero Crianza 2016

Ekspressiv, kraftfuld og klassisk Ribera del Duero. Masser af mørk frugt og velintegreret fad, balanceret af vinhusets stilistiske friskhed. Smuk rubinrød i glasset, med en tæt duft af sorte kirsebær og røde blommer, suppleret af tørrede teblade, lakrids, ristede kaffebønner og søde krydderier. Dyb og cremet mundfølelse, med en rank, men silkeblød tanninstruktur. Smagen byder på et virvar af mørke saftige skovbær, blodappelsin og modne blommer, samt komplekse toner af kakao, balsamico, røget paprika og vanilje. En lang og velafbalanceret finale, hvor fylde og elegance går op i en højere enhed.

225 kr

Andre kiggede også på

Ribera del Duero, La Planta, magnum 2020

Arzuaga har med La Planta ønsket at producere en drikkevenlig vin med blød frugt og modne, behagelige kendetegn. En perfekt balance mellem frugt og træ fuldendes med en åben smag af frugt, der viser kraft og elegance.  En pleaser af en Ribera del Duero

Altos de Aranda, Ribera del Duero Crianza 2016

Her langt oppe i bakkerne i Ribera del Duero - 800 meter over havet - er dagene varme, nætterne kolde og sommeren lang - så Tempranillo-druerne får masser af farve, dybde og modenhed, som virkelig kommer til udtryk i denne Crianza fra Altos de Aranda - og den mørke frugt får flot selskab af 12 måneders fadlagring, som giver en ekstra dimension af krydderier og vanilje til vinen. Og når vi samtidig har en vin, som har fået lov at udvikle sig et par år i flasken er cirklen sluttet. Det er nemlig virkelig balanceret og velafstemt rødvin du får i glasset i en virkelig behagelig stil. Det er englænderen William Long, som med sine mere end 20 års erfaring med spansk vin har sammensat vinen sammen med Juan Ayuso fra Aranda, der kender de lokale vinmarker som sin egen baglomme.Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til krydret lammepølse eller pasta med Chorizo.

Bodegas Muriel, Rioja Gran Reserva, Viñas Viejas 2011

Bodegas Muriel kan sin ABC, når det gælder klassisk Rioja. Her afstilkes og gæres i åbne kar. Husets flagskib er ingen undtagelse. En mesterlig vin. På en gang elegant og koncentreret. Duften bringer minder om en gåtur i skoven en klar efterårsdag. Svampe og Søren Ryges sødlige pibetobak.Her er skovjordbær og blommer i vinens kerne - omgivet af læder, chokolade og nelliker fra fadet. Syre og tannin i perfekt balance. Til braiserede svinekæber - eller en meditativ stund i den dybeste Chesterfield-sofa!

Ribera del Duero, Vendimia Seleccionada 2020

Bodegas Resaltes 'Vendimia Seleccionada' oser fra glasset med indsmigrende, nuancerede aromaer af kirsebær, jordbær, blåbær, røde blomster, blyant, tobak, en snert af chokolade og forfriskende mineralitet. Smagen er i smuk harmoni med den charmerende n