Muga, Torre Muga 2019 (v/2stk)

Torre Muga er lavet på 75% Tempranillo, 15% Mazuelo og 10% Graciano fra deres bedste marker med et højt indhold af ler og kalk. Dette er Mugas topvin i den moderne stil som flere og flere tilstræber i Rioja, i dette tilfælde med 24 måneders fadlagring, hvoraf de første 18 måneder er på nye franske egetræsfade. Farven er intenst rubinrød og aromaen overdådig med nuancer af brombær, lakrids, læder og tobak. Vinen har en overvældende intens smag med fokus på en flot mørk rød frugt med nuancer af ribs, skovbær, mørk chokolade og grafit, inden perfekt afstemte tanniner, god syre og en rund og elegant eftersmag afslutter denne helt igennem ikoniske Rioja-delikatesse. Torre Muga er en fantastisk vin til f. eks. grillet lam, oksekød og intense gryderetter. I vinens unge år anbefaler vi, at man man ilter vinen 3-4 timer før servering ved 15-17 grader.

998,-779 kr

Andre kiggede også på

Muga, Torre Muga 2019 (v/2stk)

Torre Muga er lavet på 75% Tempranillo, 15% Mazuelo og 10% Graciano fra deres bedste marker med et højt indhold af ler og kalk.Dette er Mugas topvin i den moderne stil som flere og flere tilstræber i Rioja, i dette tilfælde med 24 måneders fadlagring, hvoraf de første 18 måneder er på nye franske egetræsfade.Farven er intenst rubinrød og aromaen overdådig med nuancer af brombær, lakrids, læder og tobak. Vinen har en overvældende intens smag med fokus på en flot mørk rød frugt med nuancer af ribs, skovbær, mørk chokolade og grafit, inden perfekt afstemte tanniner, god syre og en rund og elegant eftersmag afslutter denne helt igennem ikoniske Rioja-delikatesse. Torre Muga er en fantastisk vin til f.eks. grillet lam, oksekød og intense gryderetter. I vinens unge år anbefaler vi, at man man ilter vinen 3-4 timer før servering ved 15-17 grader.

Muga, Rioja, Seleccion Especial 2018 (v/6stk)

70% Tempranillo, 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano. Lagrer 6 måneder i træbeholdere, 30 måneder i egetræstønder og minimum 12 måneder på flaske. Rødvinen har en intens krydret bouquet af vanille, chokolade og tobak som følger af fadlagringen, men frisk frugt er dog stadig dominerende. Endnu mere intens smag. Udsøgt balance mellem frugten og den diskrete, men tydelige træsmag. Mugas mest feminine vin i stilen. Lad den dekantere eller giv den 10 minutters luft i glasset. Egnet til lyse kødretter som f.eks. kalvekød eller kraftige fiskeretter.

Muga, Rioja, Reserva 2018 (v/6stk)

Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f.eks. lam, milde oste og intense pastaretter.Nydes vinen i sin ungdom, så anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering. Kan gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu mere intens bouquet, blødere frugt og større kompleksitet.

Muga, ARO Muga 2016 (v/2stk)

Fra Bodegas Mugas ældste vinmarker med over 60 år gamle vinstokke kommer materialet til Mugas topvin. En ekstremt selektering hele vejen igennem gør at der til Aro kun benyttes de absolut bedste druer. Efter gæring lagres vinen 18 måneder i nye små egetræsbarique af Troncais-eg. Vinen står i glasset med en dyb mørkerød farve. Vinen nærmest eksploderer fra glasset med koncentreret aroma pakket med nuancer af f.eks. mokka, solbær, ribs, vanilje og kakao. I smagen er vinen potent og muskuløs uden aldrig at miste balancen. De gamle stokke og det unikke terroir er med til at give vinen friskhed, mineralitet og intensitet som sjældent opleves. Aro produceres kun i de bedste årgange og har trods i sin unge alder placeret sig blandt Spaniens absolut bedste vine. Nydes vinen i sin ungdom anbefaler vi at man ilter vinen 4-5 timer før servering ved 15-16 grader og vinen kan gemmes op til 30 år fra høståret.