Muga, Rioja, Reserva 2017 Magnum (v/2stk)

Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f. eks. lam, milde oste og intense pastaretter. Nydes vinen i sin ungdom, så anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering. Kan gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu mere intens bouquet, blødere frugt og større kompleksitet.

578,-499 kr

Andre kiggede også på

Muga, Rioja, Reserva 2017 Magnum (v/2stk)

Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f.eks. lam, milde oste og intense pastaretter.Nydes vinen i sin ungdom, så anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering. Kan gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu mere intens bouquet, blødere frugt og større kompleksitet.

CVNE Imperial, Rioja Reserva 2016 (v/6stk)

Essensen af Rioja når Rioja er bedst. Vinene fra C.V.N.E (Compañia Vinicola del Notre del España) udstråler de kvaliteter, som man forventer at få, når man søger gode vine fra Rioja! Siden 1879, hvor to brødre startede bodegaen, har efterkommere stået for produktionen - vinen løber i deres årer. Imperial Reserva laves kun i de bedste år. Druerne er høstet i hånden og nænsomt behandlet fra vinstok til færdig vin. Vinen lagrer 24 måneder på en kombination af franske og amerikanske fade og får yderligere lov til at hvile 24 måneder i flasken, inden vinhuset slippere den til salg. Kompleksiteten vil ingen ende tage - her får Rioja lov til at stråle! Kombinationen af friske frugter og noterne fra den lange fadlagring supplerer hinanden på den absolut bedste facon. Rund og silkeblød med en lang og dragende finish.Når du bestiller 6 stk kommer de i originale smukke trækasser (se billede 2), kan vi desværre ikke sende til pakkeboks.

Bodegas Muriel, Rioja Gran Reserva, Viñas Viejas 2011

Bodegas Muriel kan sin ABC, når det gælder klassisk Rioja. Her afstilkes og gæres i åbne kar. Husets flagskib er ingen undtagelse. En mesterlig vin. På en gang elegant og koncentreret. Duften bringer minder om en gåtur i skoven en klar efterårsdag. Svampe og Søren Ryges sødlige pibetobak.Her er skovjordbær og blommer i vinens kerne - omgivet af læder, chokolade og nelliker fra fadet. Syre og tannin i perfekt balance. Til braiserede svinekæber - eller en meditativ stund i den dybeste Chesterfield-sofa!

Muga, Rioja, Seleccion Especial 2018

70% Tempranillo, 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano. Lagrer 6 måneder i træbeholdere, 30 måneder i egetræstønder og minimum 12 måneder på flaske. Rødvinen har en intens krydret bouquet af vanille, chokolade og tobak som følger af fadlagringen, men frisk frugt er dog stadig dominerende. Endnu mere intens smag. Udsøgt balance mellem frugten og den diskrete, men tydelige træsmag. Mugas mest feminine vin i stilen. Lad den dekantere eller giv den 10 minutters luft i glasset. Egnet til lyse kødretter som f.eks. kalvekød eller kraftige fiskeretter.