Mount Langi Ghiran, Cliff Edge Shiraz 2018 (v/3stk)

Cliff Edge er lavet på 100% Shiraz. 1 års fadlagring. Frisk og fyldig bouquet af brombær, modne kirsebær, lakrids, peber og chokolade. Fyldig smag med nuancer af modne brombær, hindbær, peber, krydderier, kokos og eg. Elegant og meget lækker rødvin med både blødhed, harmoni og en god længde. Vinhusets marker blev tilplantet i 1968 med Shiraz-druen. Trevor Mast købte ejendommen i 1987, men solgte den videre i 2002 til familien Rathbone, som også ejer Yering Station. Trevor Mast er dog fortsat vinhusets winemaker.

230,-175 kr

Andre kiggede også på

Little Yering Shiraz Viognier 2017 (v/6stk)

Lækkert Shiraz- og Viognier-blend som man kender det fra det nordlige Rhône. Flot mørk farve og klassisk shiraz og viognier i duften pakket med masser af mørk, krydret frugt, peber, violer og solbær.Smagen er velstruktureret, saftig og intens, med masser af ren flot frugt og velintegrerede tanniner. Dette er en herlig vin i selskab med godt kød, simreretter eller blot til hygge i godt selskab.

Mount Langi Ghiran, Cliff Edge Shiraz 2018 (v/3stk)

Cliff Edge er lavet på 100% Shiraz. 1 års fadlagring. Frisk og fyldig bouquet af brombær, modne kirsebær, lakrids, peber og chokolade. Fyldig smag med nuancer af modne brombær, hindbær, peber, krydderier, kokos og eg. Elegant og meget lækker rødvin med både blødhed, harmoni og en god længde. Vinhusets marker blev tilplantet i 1968 med Shiraz-druen. Trevor Mast købte ejendommen i 1987, men solgte den videre i 2002 til familien Rathbone, som også ejer Yering Station. Trevor Mast er dog fortsat vinhusets winemaker. 91 Point Robert Parker94 Point James Halliday

Ben Glaetzer, Wallace Shiraz-Grenache 2018 (v/6stk)

Wallace er lavet på 80% Shiraz og 20% Grenache fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 14 måneder på fade af fransk og amerikansk eg. Duften er kompleks sammensat af intens bærfrugt, orangeskal, vanille og mineraler. Smagen er saftig og kontant med stor fylde, og munder ud i en lang, varm finish. En vin, der både giver stor umiddelbar nydelse, men som også opfordrer til fordybelse. En fornem ledsager til retter med oksekød, lam, kraftigt fjerkræ eller dyrevildt.93 point, James Halliday - winecompanion.com.au: A pretty rendition of this bled. Floral, both blueberried and raspberried, and flush with jubey licorice and spice as it washes through the finish. Alcohol is well tucked into the fruit. Delicious.

d'Arenberg, d'Arry's Original Shiraz Grenache, McLaren Vale 2017 (v/6stk)

Klassikeren over alle. En særdeles vellykket vin med kompleks frugtrigdom, balance mellem elegant syre og frugtsødme og fintkornede tanniner, der holder frugtens yppighed i skak. En åbenarmet vin, der er let at gå til og med brede anvendelsesmuligheder. Flot med det samme, men har også udviklingsmuligheder.Grenache og Shiraz supplerer hinanden perfekt og giver balancen mellem det åbent frugtige og strukturerede. Typisk er fordelingen af de to druer ens, men i 2017 årgangen er det 50.24% Grenache, 40,53% Shiraz og resten andre druer. Her bruges naturlige metoder med økologisk drift, kunstvanding er næsten uset og druerne trædes med fødderne før presning i kurvepresse. Vinen gærer færdig og lagres videre i en blanding af ny- og ældre fransk eg og ældre amerikanske fade. Ingen klaring eller filtrering.Historien bag navnet:Vinen hed “Burgundy” indtil 1993, hvor den blev omdøbt til “d’Arry’s Original” som en hyldest til Chesters far, der skabte vinen som ung og stadig er med til at lave den den dag i dag - i en alder over de 90. Hans navn er Francis d'Arenberg Osborn, men han går under navnet d'Arry. Det nye navn er således meget mere velegnet til vinen, da den med sit indhold af Grenache og Shirz-druer ikke har noget med sit første navn at gøre.