Monteabellon, 14 Meses Magnum 2020

Monteabellon 14 meses er opkaldt efter sine 14 måneder på 70% fransk eg og 30% amerikansk eg. Druerne dyrkes på nogle højtbeliggende vinmarker i en højde op til 950 meter over havets overflade. Druen er udelukkende baseret på Tempranillo druen. Vinen har bløde tanniner, er meget afbalancerert og kan lagres i op til 8 år. Der er masser af mørke bær i duften, hvor smagen kendetegnes ved brombær, mocca, chokolade, krydderier og vanilje.

399 kr

Andre kiggede også på

Monteabellon, 14 Meses 2020

Monteabellon 14 meses er opkaldt efter sine 14 måneder på 70% fransk eg og 30% amerikansk eg. Druerne dyrkes på nogle højtbeliggende vinmarker i en højde op til 950 meter over havets overflade. Druen er udelukkende baseret på Tempranillo druen. Vinen har bløde tanniner, er meget afbalancerert og kan lagres i op til 8 år. Der er masser af mørke bær i duften, hvor smagen kendetegnes ved brombær, mocca, chokolade, krydderier og vanilje.

Monteabellon, 14 Meses Magnum 2020

Monteabellon 14 meses er opkaldt efter sine 14 måneder på 70% fransk eg og 30% amerikansk eg. Druerne dyrkes på nogle højtbeliggende vinmarker i en højde op til 950 meter over havets overflade. Druen er udelukkende baseret på Tempranillo druen. Vinen har bløde tanniner, er meget afbalancerert og kan lagres i op til 8 år. Der er masser af mørke bær i duften, hvor smagen kendetegnes ved brombær, mocca, chokolade, krydderier og vanilje.

Monteabellon, 5 Meses Magnum 2021

Monteabellon 5 meses er opkaldt efter sine 5 måneder på 70% fransk eg og 30% amerikansk eg. Druerne dyrkes på nogle højtbeliggende vinmarker i en højde op til 950 meter over havets overflade. Druen er udelukkende baseret på Tempranillo druen. Vinen har bløde tanniner, er meget afbalancerert og kan lagres i op til 5 år. Der er masser af mørke bær i duften, hvor smagen kendetegnes ved brombær, mocca, chokolade, krydderier og vanilje.

Monteabellon, 5 Meses 2021

Klassisk ung Ribera del Duero - de mørke bær og frisk frugt dominerer, men Monteabellon 5 Meses, som er opkaldt efter sine 5 måneder på fad, har alligevel masser af dybde og krydderi. Med lige dele fransk og amerikansk eg, bruger de her mere amerikansk fad end til de øvrige vine, som giver mere fadkrydderi. Der er masser af mørke bær i duften, hvor smagen kendetegnes ved brombær, mocca, chokolade, krydderier og vanilje. Druerne dyrkes på nogle højtbeliggende vinmarker i en højde op til 950 moh, hvor sommersolen holdes i skak af kølige nætter. Vinen er udelukkende baseret på Tempranillo-druen, som her i Ribera del Duero ofte har en lidt mørkere og kraftigere profil end i Rioja. Vinen har bløde tanniner, er meget afbalancerert og kan lagres i op til 5 år.