Mitolo Wines, G.A.M. Shiraz 2018

Robert Parkers australske favoritBen Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke, som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede. Supermarker i McLaren Vale og BarossaMitolo er et joint venture mellem Ben Glaetzer og Frank Mitolo. Frank Mitolo har skaffet sig adgang til druer fra nogle af McLaren Vales og Barossa Valleys bedste marker, men hans egne evner som vinmager var ikke nok til at få det fulde udbytte af markerne. Ben Glaetzer blev medejer, og allerede deres første årgang blev udråbt til at være det ypperste, området nogensinde havde præsteret. Gemma, Alexander og MarcoGAM Shiraz er opkaldt efter Frank Mitolos tre børn; Gemma, Alexander og Marco. GAM er den mest forførende bløde og fedmefulde Shiraz-vin fra Mitolo. Robert Parker har beskrev årgang 2003 som en syntese mellem La Mission-Haut-Brion og en Hermitage fra Chapoutier. En jernnæve i velourGAM er simpelthen en fantastisk vin. Den blæksorte vin er imødekommende og byder på komplekst sammensatte bærnuancer og lækre toner af vanilje og friskristede kaffebønner. Smagen er eksplosivt aromatisk, men alligevel blød som silke. Eftersmagen varer over et minut. Nyd GAM af rummelige glas op til 15 år fra høståret, gerne som ledager til oksekød, lam eller kraftigt fjerkræ, eller som en meditationsvin i den absolutte luksusklasse.

349 kr

Andre kiggede også på

Mitolo Wines, G.A.M. Shiraz 2018

Robert Parkers australske favoritBen Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke, som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.Supermarker i McLaren Vale og BarossaMitolo er et joint venture mellem Ben Glaetzer og Frank Mitolo. Frank Mitolo har skaffet sig adgang til druer fra nogle af McLaren Vales og Barossa Valleys bedste marker, men hans egne evner som vinmager var ikke nok til at få det fulde udbytte af markerne. Ben Glaetzer blev medejer, og allerede deres første årgang blev udråbt til at være det ypperste, området nogensinde havde præsteret.Gemma, Alexander og MarcoGAM Shiraz er opkaldt efter Frank Mitolos tre børn; Gemma, Alexander og Marco. GAM er den mest forførende bløde og fedmefulde Shiraz-vin fra Mitolo. Robert Parker har beskrev årgang 2003 som en syntese mellem La Mission-Haut-Brion og en Hermitage fra Chapoutier.En jernnæve i velourGAM er simpelthen en fantastisk vin. Den blæksorte vin er imødekommende og byder på komplekst sammensatte bærnuancer og lækre toner af vanilje og friskristede kaffebønner. Smagen er eksplosivt aromatisk, men alligevel blød som silke. Eftersmagen varer over et minut.Nyd GAM af rummelige glas op til 15 år fra høståret, gerne som ledager til oksekød, lam eller kraftigt fjerkræ, eller som en meditationsvin i den absolutte luksusklasse. 

Mitolo Wines, Serpico Cabernet Sauvignon 2019

Kraftig og struktureret Cabernet fra McLaren Vale i Mitolos vanlige, fyldige stil. Her får cabernet sauvignon-druerne lov til at tørre i op til 30 dage inden den nu koncetrede most presses. Det giver et helt unikt udtryk af druen som både er mørk, kraftig og rund - men ikke uden struktur - det er et suverænt glas vin til mørkt kød med masser af stegeskorpe og kraftig sauce.

Mitolo, Angela Shiraz 2019

Koncentreret dybde og elegant frugt kendetegner Angela, som oser langt væk af sprælsk finesse. Med modne brombær og mørke blommer som det bærende element, får du også bølger af cedertræ, kaffe og skovbund, som sammen med fine krydderier giver et komplekst udtryk - og ved første mundfuld fornemmer man en komplet vin, som er både sammensat og sammenhængende. Den modne frugt er holdt i skak af fine tanniner og en syre som giver liv og nerve. Med 16 måneders på mellemstore fade, hvoraf kun 20% er nye, er der masser af plads til den rene frugt, og fadpræget er balanceret og præcist.

Mitolo Wines, SAVITAR Shiraz 2018

Robert Parkers australske favoritBen Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke, som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede. Supermarker i McLaren Vale og BarossaMitolo er et joint venture mellem Ben Glaetzer og Frank Mitolo. Frank Mitolo har skaffet sig adgang til druer fra nogle af McLaren Vales og Barossa Valleys bedste marker, men hans egne evner som vinmager var ikke nok til at få det fulde udbytte af markerne. Ben Glaetzer blev medejer, og allerede deres første årgang blev udråbt til at være det ypperste, området nogensinde havde præsteret. Sagnomspundet monsterSavitar er navnet på et sagnomspundet, dragelignende monster. Navnet er Ben Glaetzer og Frank Mitolos hentydning til, at der er tale om en monstrøst kraftfuld vin - og de overdriver bestemt ikke. Savitar udmærker sig desuden ved at være den mest mineralske og lagringsdygtige af Mitolo-vinene. Intensitet og mineralitetSavitar byder på en ekstremt koncentreret og intens næse af solbærlikør og rose. Smagen er tør og helt ekstremt kraftfuld, men på forunderlig vis bevares vinens elegance af en ultrafin tannin. I eftersmagen folder vinen et væld af fine mineralske facetter ud. Nydes af rummelige glas op til 30 år fra høståret, gerne som ledager til retter med oksekød, lam eller dyrevildt. 95 Point James HallidayFrom a single block, crushed and destemmed, matured in 100% new French oak for 18 months. It isa tribute to the power of the fruit that it has been able to stand alongside the oak, the combinationabsorbing the tannins. It will be very long lived.