Mitolo, Scylla Nero d'Avola 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

249 kr

Andre kiggede også på

Mitolo, Scylla Nero d'Avola 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Assuli, Baglio, Lorlando Nero d'Avola DOC 2018

Farven er dybt rød og næsen har et raffineret spicy strejf. Vinen er flot balanceret og tanninerne er solmodne og bløde.Denne 100 % Nero d’Avola fra Assuli er høstet lige nord for Mazara del Vallo i sidste halvdel af august på godt drænede vinmarker i 150 meters højde med masser af sten og ral. Vinifikationen er med nænsom presning og gæringen sker ved præcis 26 grader i nogle måneder, hvor efter vinen lagres et godt stykke tid inden frigivelse til salg, således af forbrugeren får en nuanceret nydelse.

Tenuta Sallier de la Tour, Nero d'Avola 2019

De lave udbytter garanterer en høj kvalitet og koncentreret høst. At vælge at ælde vin dels i træ og dels i ståltønder giver vineriet mulighed for at kombinere friske og frugtede noter af en ung vin til ekstremt elegante krydret og spiritus aroma.

Morgante, Nero d'Avola Don Antonio 2018

Morgantes Nero d’Avola Don Antonio Riserva overgik fra at være IGT til at være DOC fra og med årgang 2012. Druerne fra gamle planter sat mellem 1970-1975 nyder godt af velventilerede marker og den relativt høje temperaturforskel mellem nat og dag og det tilstræbes med vinen at skabe det ultimative udtryk for druen og området.Her kommer Nero d’Avola næsten dramatisk til udfoldelse og præsenterer en bred palet af duft- og smagsstoffer for sanserne. Næsen er nærmest overstrømmende med en dyb brombær- og blåbær-domineret, egeafstemt frugt. Frodig, solskinsfuld og ekstraktrig, men også overbevisende og helt igennem kvalitetspræget i munden. Gastronomisk velegnet, men afgjort også en vino da meditazione.