Mas Amiel, Vers le Nord 2019

Enkeltmarksvin fra et lille 2 ha plot, som bliver dyrket med ekstremt lavt udbytte - som navnet antyder er det en nordvendt skråning, som giver en kølig profil til vinen. ældgamle grenache- og syrahstokke leverer imponerende intens frugt, som får lov at stå helt klart uden brug af ny fad. Her er lag af citrusskal sammen med mørk og mørkerøde bær og et skær af noget floralt. Spændende udgave af de sydfranske rødvine. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas.

289 kr

Andre kiggede også på

Mas Amiel, Cotes du Roussillon Vertigo Rouge 2020

Mas Amiels yngste vinstokke leverer frisk og levende rødvin, som er pakket med levende rød frugt, lettet krydderurter og en friskhed som gør den perfekt som sommerrødvin, som gerne må serveres lidt køling. Det er saftig rødvin, som er perfekt til grillet kylling eller en god gang hjemmelavede pølser.Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til grillede Merguez-pølser.

Mas Amiel, Vers le Nord 2019

Enkeltmarksvin fra et lille 2 ha plot, som bliver dyrket med ekstremt lavt udbytte - som navnet antyder er det en nordvendt skråning, som giver en kølig profil til vinen. ældgamle grenache- og syrahstokke leverer imponerende intens frugt, som får lov at stå helt klart uden brug af ny fad. Her er lag af citrusskal sammen med mørk og mørkerøde bær og et skær af noget floralt. Spændende udgave af de sydfranske rødvine. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til T-bone steak

Le Mas de La Lune, Lune Rouge 2018

’Lune Rouge’ er en rødvin baseret på et forholdsvis klassisk Sydfransk-rødvinsblend. Vinen er en blanding af Syrah, Carignan og Mourvedre. Alle sammen nogle druer, som har de optimale vilkår i Sydfrankrig, og specielt i Roussillon. Le Mas de La Lune formår med denne vin at ramme en perfekt balance mellem det mørke og intense sydfranske præg, og den langt mere saftige og liflige frugt, som naturvin ofte bærer præg af. Det er modne røde bær, det er skovjordbær, en anelse jordbund og en hel masse saftig og levende frugt i både duft og smag.

Domaine Clavel, Le Mas Rouge 2019

Le Mas er entry-vinen hos Domaine Clavel, og her får du stor værdi for pengene. Druerne gæres og modnes i betontanke uden eg for mest mulig bevaring af karaktér og vinens friskhed. Denne økologiske sydfranske rødvin har en dejlig blomstret, sort kirsebærnæse med et pift af peber og våde sten. I ganen er den saftig og lys, men har en dejlig dybde af kirsebærfrugt med et strejf af kødfuldhed. Særdeles tilfredsstillende og lækker.