Mas Amiel, Cotes du Roussillon Vertigo Rouge 2020

Mas Amiels yngste vinstokke leverer frisk og levende rødvin, som er pakket med levende rød frugt, lettet krydderurter og en friskhed som gør den perfekt som sommerrødvin, som gerne må serveres lidt køling. Det er saftig rødvin, som er perfekt til grillet kylling eller en god gang hjemmelavede pølser. Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til grillede Merguez-pølser.

169 kr

Andre kiggede også på

Domaine Guy Mousset, Les Garrigues, Cotes du Rhone Villages 2017

En Côtes du Rhône Villages på rigtigt højt niveau, den bliver lavet med et udvalg af de bedste druer fra gamle vinstokke i den varme Rhone-dal. Vinen har en fantastisk mørkerød farve, på ganen er den frugtrig, kraftig og lækker. Smuk lang finish. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik den til stegt kød og gryderetter med masser af timian og rosmarin.

DS Valréas Cotes du Rhone Village 2020

Bladt storslåede gamle egetræer og velduftende lavendelmarker ligger ejendommen hvorfra DC Côtes du Rhône Village Valreas laves. Huset råder over 100 ha hvoraf 40 ha er vinmarker, som langsomt men sikkert er ved at blive konverteret til økologisk dyrkning. Druerne til denne vin kommer fra vinstokke der er mellem 50 og 70 år gamle. Vinmarkerne ligger mod sydøst, hvorfor dagene er lange og lune med masser af sol. På paletten viser vinen noter af jordbær, kirsebær, læder og lakrids med fine tanniner og delikat afstemt syre.

Francoise Chauvenet, Bourgogne Rouge Hautes-Cotes de Beaune 2019

Chauvenets Bourgogne Rouge Hates Cotes de Beaune har en lys og klar kirsebærrød farve. En dominerende frugtighed på næsen i form af solbær, kirsebær og sorte bær med en lille krydret note, der derefter udvikler sig mod kogt sveske og mere animalske noter.Blød og rund i smagen med smeltede tanniner. En smuk længde med meget finesse.Chauvenets Bourgogne Rouge vil være perfekt til lettere kødanretninger grillet eller stegt. Eller evt pålægsfad, grøntsagssalater, kød- eller fjerkrætærter eller kogt oksekød og grøntsage. Dens naturlige elegance gør den fremragende til kalvekød og hårde oste som Gouda.

Domaine Tour du Bon, 'Saint Ferreol' Bandol Rouge 2018

Mourvedre er mørk og dyb - og i Saint Ferréol fornemmer man alle nuancerne. Fra kaffe og kakao til peber, tobak og trøfler. Vinen er en hyldest til området, druen og livet omkring Bandol, hvor Agnès Henry virkelig viser hvor elegant man kan få en Bandol til at fremstå. Det er vin, som kræver nogle år til at udvikle sig, hvor den strukturede og bredskuldrede vin bliver mere blød og nuanceret. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik den til serranoskinke med Sechuan-peber - eller til grillet lam, hvis du gemmer den et par år.