Martin Ray Pinot Noir Sonoma Country Vintage 2016

Nøje udvalgt fra forskellige vinmarker i hele Russian River Valley alle beliggende omkring deres Winery på Laguna Road og fra hele Green Valley appellationen.

289 kr

Andre kiggede også på

Whistler, Picus Pinot Noir Estate, Sonoma Coast 2014

Vinen udstråler de levende, juicy og frugtige aromaer af denne Pinot Noir klon, understøttet af den styrke og koncentration der kommer fra et lavt udbytte og dyrkning uden brug af kunstvanding.Picus har en ekspressiv næse af kirsebær og hindbær, sort tea og frisk lerjod. Vinen er rig og intens med kraftig smag af røde frugter. Som ung er den frisk med stram struktur og tannin, der giver et langt liv.

Whistler, Sonoma Coast, Corvus Pinot Noir 2015

Corvus er en Pinot Noir med klasse, en rig næse af mørke kirsebær, vilde jordbær og florale noter, der komplimenteres af noter af frisk ler og muld. Mundfylden er spektakulær rig og samtidig silkeblød og udstråler elegance og klasse. Vinen slutter med en saltet mineralitet og stram tannin.

Martin Ray Pinot Noir Sonoma Country Vintage 2016

Nøje udvalgt fra forskellige vinmarker i hele Russian River Valley alle beliggende omkring deres Winery på Laguna Road og fra hele Green Valley appellationen. 2016 årgangen var udfordrende på grund af tørke men producerede fantastisk frugt med laver

Whistler, Pinot Noir, Sonoma Coast 2019

Det er en saftig og juicy vin med bløde tanniner, hvor du også finder noter af friske urter og sort te. Der er anvendt en lille portion hele klaser, som giver friskhed og struktur.