Little Yering Shiraz Viognier 2017 (v/6stk)

Lækkert Shiraz- og Viognier-blend som man kender det fra det nordlige Rhône. Flot mørk farve og klassisk shiraz og viognier i duften pakket med masser af mørk, krydret frugt, peber, violer og solbær. Smagen er velstruktureret, saftig og intens, med masser af ren flot frugt og velintegrerede tanniner. Dette er en herlig vin i selskab med godt kød, simreretter eller blot til hygge i godt selskab.

159,-125 kr

Andre kiggede også på

Little Yering Chardonnay 2019 (v/6stk)

Yering Station er en ny hvidvin fra det anerkendte hus Yering Station beliggende i distriktet Yarra Valley i Victoria, Australien. Little Yering Chardonnay er lavet på 100% Chardonnay druer der er håndplukkende og lagret 9 måneder på fransk eg. Little Yering har en skøn duft af citrus. Den har en smule krydret, lidt nøddeagtig fadsmag med en lang forfriskende eftersmag. Nyd Little Yering Chardonnay til skaldyr, laks, fjerkræ og lettere pastaretter.

d'Arenberg, The Laughing Magpie Shiraz-Viognier, McLaren Vale 2016

Vinen, som er blevet kaldt Australiens Côte Rôtie, er en indsmigrende blanding af Shiraz' kraftige, solide frugt og den hvide Viogniers saftighed og lyse toner. Mørk, tør chokolade, oliven, kanel og cedertræ. Tørrede figner og syltede bær danser med lyse stenfrugter og frisk syre fra den hvide drue. En flot vin til grillet lam marineret med hvidløg, timian og rosmarin.Chester Osborn både høster og gærer Shiraz- og Viognierdruer sammen, som man også skal i Côte Rôtie. Efter høst gærer mosten i åbne tanke med fodtrædning, som man har tradition for, før mosten -mens den stadig gærer- kommer i den blide kurvepresse, og gæringen fortsætter i små, mest brugte egefade , hvor vinen lagrer indtil tapning uden klaring eller filtrering. Vinen vil udvikle sig yderligere, hvis man gemmer den i kælderen op til ti år.Navnet til vinen fik Chester fra Australiens lokale fugl, Kookaburra, som har en meget særpræget sang. Chesters datter kunne ikke udtale navnet og kaldte fuglen en leende skade, og da fuglen er sort med en stribe af hvide fjer, passede navnet godt til vinen, da den er en blanding af den mørke Shiraz 94% og den hvide Viognier 6%.

Little Yering Shiraz Viognier 2017 (v/6stk)

Lækkert Shiraz- og Viognier-blend som man kender det fra det nordlige Rhône. Flot mørk farve og klassisk shiraz og viognier i duften pakket med masser af mørk, krydret frugt, peber, violer og solbær.Smagen er velstruktureret, saftig og intens, med masser af ren flot frugt og velintegrerede tanniner. Dette er en herlig vin i selskab med godt kød, simreretter eller blot til hygge i godt selskab.

Little Eden, Shiraz Cabernet

Fremragende hverdagsvin Little Eden Shiraz Cabernet har en dyb rubinrød farve. Den viser noter af hindbærsyltetøj, strejf af mynte og peber i afslutningen. Middelfyldig med bløde tanniner og Rigtig god mad-vin. Ideel til lam, blåskimmelost eller endda bagte figner.