d'Arenberg, The Laughing Magpie Shiraz-Viognier, McLaren Vale 2016
Vinen, som er blevet kaldt Australiens Côte Rôtie, er en indsmigrende blanding af Shiraz' kraftige, solide frugt og den hvide Viogniers saftighed og lyse toner. Mørk, tør chokolade, oliven, kanel og cedertræ. Tørrede figner og syltede bær danser med lyse stenfrugter og frisk syre fra den hvide drue. En flot vin til grillet lam marineret med hvidløg, timian og rosmarin.Chester Osborn både høster og gærer Shiraz- og Viognierdruer sammen, som man også skal i Côte Rôtie. Efter høst gærer mosten i åbne tanke med fodtrædning, som man har tradition for, før mosten -mens den stadig gærer- kommer i den blide kurvepresse, og gæringen fortsætter i små, mest brugte egefade , hvor vinen lagrer indtil tapning uden klaring eller filtrering. Vinen vil udvikle sig yderligere, hvis man gemmer den i kælderen op til ti år.Navnet til vinen fik Chester fra Australiens lokale fugl, Kookaburra, som har en meget særpræget sang. Chesters datter kunne ikke udtale navnet og kaldte fuglen en leende skade, og da fuglen er sort med en stribe af hvide fjer, passede navnet godt til vinen, da den er en blanding af den mørke Shiraz 94% og den hvide Viognier 6%.