Lecheneaut, Nuits-St-Georges 2018

Intens og kraftfuld Bourgogne med stor personlighed i stilen. Typisk for Lecheneaut byder denne på en stor og åben bouquet med noter af sorte kirsebær, skiffer og lakrids. Smagen er fyldig med en god strukturel balance fra både frugtsyre og en anelse tannin. Lecheneaut brødrene fremstiller denne Nuits-Saint-Georges af Pinot Noir som de høster fra flere forskellige parceller rundt i kommunen. En del af druerne kommer fra yngre beplantninger på 1’er cru marker, men alligevel har vinstokkene et gennemsnit på 50 år. Alle druer høstes i hånden for optimal modenhed. Vinen har ligget 18 måneder på egetræsfade inden aftapning, heraf 1/3 nye fade.

439 kr

Andre kiggede også på

Lecheneaut, Nuits-St-Georges 2018

Intens og kraftfuld Bourgogne med stor personlighed i stilen.Typisk for Lecheneaut byder denne på en stor og åben bouquet med noter af sorte kirsebær, skiffer og lakrids. Smagen er fyldig med en god strukturel balance fra både frugtsyre og en anelse tannin.Lecheneaut brødrene fremstiller denne Nuits-Saint-Georges af Pinot Noir som de høster fra flere forskellige parceller rundt i kommunen.En del af druerne kommer fra yngre beplantninger på 1’er cru marker, men alligevel har vinstokkene et gennemsnit på 50 år.Alle druer høstes i hånden for optimal modenhed.Vinen har ligget 18 måneder på egetræsfade inden aftapning, heraf 1/3 nye fade.

Philippe Gavignet Nuits saint Georges Vielles Vignes 2019

Denne vin kommer fra to plots hvor man i alt høster på 0,5 hektar. Vinstokkene er meget gamle her og blev plantet i 1926 og 1954 - 100% Pinot Noir. Jordbunden som findes her, er fyldt med ler, småsten og kalksten.Domaine Philippe Gavignet Nuits-St-Georges Vieilles Vignes er fadlagret i 15-16 måneder hvor 1/4 af fadene er nye

Confuron-Gindre, Nuits-Saint-Georges 2017

Typisk for kommunen, der har lagt navn til Côte de Nuits: Kombination af saftig, læskende frugt og en god syrestruktur, der gør den egnet til lagring. Kirsebær, jordbær og solbær. Krydderurter, lakrids og animalske toner vil formentlig tiltage med alderen. Stegt lam, andebryst og vildtfugle vil være gode ledsagere.Fire parceller med vinstokke fra 15 - 80 år lægger druer til vinen. Arealet er kun 1,34 ha. i alt. Alle fire ligger nord for byen på den høje / nordvestlige side af vejen, hvor jordbunden er meget gruset med granuleret limsten, der er skredet ned fra bakketoppene. Højden er ca. 240 m. med øst-sydøstlig eksponering, der giver langsom modning og den friske syre, vinene er kendt for. Vinen har lagret i 20-30% ny eg klares eller filtreres ikke.

Robert Chevillon, Nuits-st-Georges Pruliers 1.Cru 2017

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.