La Vierge Pinot Noir

En af de bedste oversøiske Pinot Noir på markedet! Denne vin er karakteristisk for det kolde Hemel en Aarde (Walker Bay). Bourgogne stil; let, jord og lidt frugt.

170 kr

Andre kiggede også på

La Vierge Pinot Noir

En af de bedste oversøiske Pinot Noir på markedet! Denne vin er karakteristisk for det kolde Hemel en Aarde (Walker Bay). Bourgogne stil; let, jord og lidt frugt. En mere selekteret tilgang til valg af stokke og marker gør den lidt mørkere og strammere en

La Galopine Pinot Noir 2022

Her er fuld knald på moden frugt, hvor hindbær og jordbær dominerer. Stilen er holdt helt ren og frisk, og nedenunder de modne bær fornemmer man et lag af friskhed og lidt søde krydderier. Alt i alt en perfekt hverdags-pinot, som virkelig viser sig flot når den er let afkølet og bliver serveret i et stort glas i godt selskab.

La Campagne, Pinot Noir Rosé Gascogne 2022 (v/6stk)

I ly af nattens mørke - og lave temperaturer - plukkes druerne til denne lyse og frugtige rosévin. Druerne presses med det samme og sikrer vinen et let udtryk i både farve og smag. Her er virkelig tale om Rosé der smager af det omskiftelige middelhavsklima, hvorfra den kommer. Friske vinde fra vest og en kalkholdig jord, giver Pinot Noir-druerne i Gascogne ideelle vækstbetingelser. Resultatet er rosévin med en sart lyserød farve og en læskende frisk smag. I glasset lægger den sig fin - i pastelfarvet pink, med violette undertoner. Duften er diskret krydret, mens smagen er en behagelig kombination af jorddbær, hindbær, vandmelon og et hint af syrlig tranebær. Stilen er udpræget frisk og efterlader et behageligt aftryk af godt håndværk. Rosévin som denne kan fint nydes- uden andet end godt selskab, men vil også brillere til friske fiskeretter, chevre chaud eller sprød salat med grillet kylling.

La Vierge The Affair Pinot Noir

En klasse Pinot Noir med masser af priser til en rigtig fornuftig pris. Klassiske noter af jordbær, svampe og røgvarer lækkert pakket ind i bløde tanniner. "Måske bedste oversøiske Pinot Noir jeg har smagt ..." (JyllandsPosten 23/5/2017). Navnet spiller p