La Fleur de Rocheyron 2016 (v/6stk)

Mannen bakom Pingus, Peter Sisseck, har tagit en resa till Bordeaux för att göra ytterligare ett mästerverk - först Ribera nu Bordeaux. La Fleur de Rocheyron är Château Rocheyrons andra vin och tillverkas på merlot, bortskämd från insidan till utsidan. Vinet lagras i 14 månader i fat som bara har använts en gång. Vinet är mörkt och djupt, sofistikerat och kraftfullt. Ett äkta fransk mästerverk från den danska superstjärnan. Mörk granatäpple röd i skuggan och stor mogen generös näsa, där mörka mogna bär smälter bra med svamp, ceder, anis och kryddnejlika. Torr och fyllig utan att vara riktigt stark, men ändå ganska intensiv när det gäller smidiga tanniner, vilket skapar en nästan långvarig finish.

575,-488 kr

Andre kiggede også på

Chateau Gourran Cuvee La Fleur Blanche 2021 (v/6stk)

La Fleur Blanche er tør, sprød og frugtig hvidvin i klassisk Bordeaux-stil, hvor en duft af hyldeblomst og diskret tropefrugt dominerer. Her får den aromatiske Sauvignon blanc og friske Semillon lov til at spille sammen i et friskt og elegant blend, som virkelig kommer til sin ret når solen skinner og der er fisk og skaldyr på tallerkenen. Samtidig giver Muscadelle-druen et frugtigt præg til vinen, som alt i alt er saftig og drikkevenlig.Her, syd for Bordeaux by, spreder vinmarkerne sig på Garonne-flodens bredder, hvor jordbundens kalk og grus er med til at give vinene deres karakter. Vinene laves af det danske ægtepar Peter og Tine, som har drevet vingården i Cadillac som 2. generation siden 2007.

Château de Montfrin, Un coup de dés jamais n'abolira le hasard 2020 (v/6stk)

En dejlig let drikkelig saftig, utvungen og upoleret rødvin med fin balance mellem den primære frugt og de bagvedliggende krydderier.Der er tale om en blanding af håndhøstet og maskinelt høstet frugt som soigneres inden alle stilke fjernes. Overvejende uknuste Syrah druer, men også Carignan, som gærer under kulsyretryk og derpå tappes uden klaring filtrering eller tilsætning af svovl efter 6 måneders modning sur Lie i tanken.

Bodegas Costers del Sió, Costers del Segre La Boscana Tinto 2021 (v/6stk)

En dejlig ungdommelig og livlig rødvin, som begaver os med en intens aroma af brombær, solbær og andre mørke bær som på fortræffelig vis bliver supporteret af lidt vanilje og chokolade fra den afmålte tid i fadene. Fyldig, men på ingen måde kluntet. Ikke super dyb, bare glad og ligefrem og nok så vigtigt med fint modne tanniner, således at ingen skræmmes væk.

Dominio de Pingus, PSI 2020 (v/6stk)

Vinen produceres på Dominio de Pingus - vingården hvor også Pingus og Flor de Pingus fremstilles.PSI er primært lavet på Tempranillo-duer fra gamle vinstokke. Druerne stammer fra mindre parceller ejet af flere forskellige vinbønder, som en efter en er blevet udvalgt og tilbudt samarbejde med Peter Sisseck. Der betales en fair pris for druerne, så bønderne opfordres til kvalitet fremfor kvantitet.Druerne høstes og sorteres manuelt. Gæringen sker i cement og rustfrie ståltanke, hvorefter op mod halvdelen af vinen modner videre i cement, mens resten modner 14-16 måneder på brugte fade fra Pingus og Flor de Pingus samt større ældre fade.PSI er mørk i glasset. Flot og umiddelbar duft af røde frugter, friske violer og en let antydning af brombær likør. Smagen er intens og meget behagelig med en pulserende friskhed. Nydes af store glas.