Kendall-Jackson, Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon 2018

Det er en meget harmonisk vin med utrolig fylde, flot mørk farve og en intens duft af modne frugter. Desuden har vinen en blød og fløjlsagtig frugtsmag af kirsebær, brombær og solbær med et strejf af vanilje og ceder, samt en blød og kraftfuld eftersmag. Kan med fordel serveres til vildt, rødt kød, krydrede grillretter samt stærke oste. Vinen kan med velbehag drikkes nu, men kan også med fordel henlægges yderligere nogle år.

249,-215 kr

Andre kiggede også på

Kendall-Jackson, Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon 2018

Det er en meget harmonisk vin med utrolig fylde, flot mørk farve og en intens duft af modne frugter. Desuden har vinen en blød og fløjlsagtig frugtsmag af kirsebær, brombær og solbær med et strejf af vanilje og ceder, samt en blød og kraftfuld eftersmag.Kan med fordel serveres til vildt, rødt kød, krydrede grillretter samt stærke oste.Vinen kan med velbehag drikkes nu, men kan også med fordel henlægges yderligere nogle år.

L. A. Cetto Cabernet Sauvignon Private Reserve 2016

Denne vin er produceret 100% på Cabernet Sauvignon. Vinen lagrer mellem 12-16 måneder på træfade og derefter 18 måneder på flaske. Vinen har en flot dyb granatrød farve, med veludviklet bouquet af vanilje, peber, modne sorte frugter og fad. Den har en

Le Grand Sommet, Cabernet Sauvignon/Syrah, Languedoc 2020 (v/6stk)

Cabernet Sauvignon-druerne kommer fra køligste del af Languedoc – nærmere bestemt området ved Limoux og Pyrenæerne. Syrah-druerne har vokset i den varmere del, hvilket giver de optimale dyrkningsforhold for druen. Vinene gæres hver for sig i temperaturkontrollerede ståltanke. Dette sker ved lav temperatur for at bibeholde mest muligt frugt i smagen. Vinen bliver ikke fadlagret, men under gæringen er vinen i kontakt med egetræsstave, for at opnå en kontrolleret niveau af smagen af fadlagringen, uden at den bliver dominerende men dog stadig kompleks. Slutresultatet er en rødvin med en dyb kirsebærrød farve der står flot i glasset. Bouqueten er intens med toner af bær – særligt brombær og vanille. Den fyldige, frugtrige og halvtørre smag er flot balanceret med en god dybde og bløde tanniner.

Yalumba, The Signature Shiraz/Cabernet Sauvignon 2016

The Signature fra Yalumba er en del af en serie sjældne og fine vine, som Yalumbakun producerer i exceptionelt gode årgange.Denne vin er produceret af druerne Cabernet Sauvignon (51%) og Shiraz (49%), derer dyrket i Barossa i South Australia i Australien. Vinen er veganervenlig og har væretlagret 22 måneder på franske, ungarske og amerikanske egetræsfade.Vinen omfatter alt, hvad Yalumba og familien Hill-Smith står for og er en perfektrepræsentant for Yalumbas historie og moral.En uovertruffen rødvin med en flot dybrød farve samt kompleks frugtduft med noteraf solbær, tranebær, kirsebær, blommer, tobak, grafit og cedertræ. Smagen harbåde dybde, elegance og finesse. Den er fyldig og intens med dominerende noter afsolbær og blommer, god tanninstruktur samt en lang og behagelig eftersmag.Denne helt igennem fantastiske rødvin er meget overbevisende og særdeles velegnettil grillet og stegt kød, røde bøffer, smagfulde pasta- og risretter samt oste.Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et godthenlægningspotentiale.