Kelley Fox Weber Vineyard Pinot Noir 2018

Musigny-nørder vil uden tvivl juble, når de præsenteres for denne debut-vin fra Weber Vineyard, som på linje med Maresh-aftapninger nærmest er et signatureksempel på, hvor elegant vin der kan laves her i Oregon.
Ikke på lager

599 kr

Andre kiggede også på

Kelley Fox Weber Vineyard Pinot Noir 2018

Musigny-nørder vil uden tvivl juble, når de præsenteres for denne debut-vin fra Weber Vineyard, som på linje med Maresh-aftapninger nærmest er et signatureksempel på, hvor elegant vin der kan laves her i Oregon.  Vinen står med en lys, transparent rød

Sojourn Cellars, Riddle Vineyard, Pinot Noir 2019

En kompleks, rig og dyb Pinot Noir med koncentreret brombær i duften, et overflødighedshorn og lag på lag af bær i smagen. Den afslutter elegant og lang med en flot struktur og silkebløde tanniner.

d'Arenberg, The Feral Fox Pinot Noir, McLaren Vale / Adelaide Hills 2017

Herlig Pinot Noir med indbydende Pinot Noir aroma med både røde frugter og hvid peber, en fyldig smag og længde og med den friskhed, som det køligere klima i Adelaide Hills giver. Frisk, livlig syre i afslutningen med perfekt afstemte tanniner blander sig i en saftig vin med finesse.

Johanneshof Cellars Pinot Noir Maybern Single Vineyard Reserve

Enkelt marks vin. En klasse Pinot Noir fra New Zealand. 100% håndarbejde ved plukning på de stejle skråninger bag vingården og håndsorteret druer i kælderen. Fermentering med naturlig gær. Smag af kirsebær, hindbær og chokolade. En seriøs Pinot Noir som u