Kelley Fox Maresh Vineyards Star-of-Bethlehem Pinot Noir 2018

Maresh ?Star of Bethlehem? er en smuk og saftig Pinot Noir, der med sin dansende lethed både formår at levere frugtkoncentration og finesse.
Ikke på lager

539,-455 kr

Andre kiggede også på

Kelley Fox Maresh Vineyards Star-of-Bethlehem Pinot Noir 2018

Maresh ?Star of Bethlehem? er en smuk og saftig Pinot Noir, der med sin dansende lethed både formår at levere frugtkoncentration og finesse. Vinens transparent-røde kulør efterfølges af en intens, nuanceret og forfinet næse med røde bær, te, røde bloms

Kelley Fox Hyland Coury Clone Vineyard Pinot Noir 2018

Hyland 2018 står med en transparent rød farve og indsmigrende, kølige aromaer af kirsebær, ribs, tranebær, krydderier og sten. I smagen folder Kelley Fox-signaturen sig som vanligt helt ærligt ud, hvor frugten på en befriende let måde ruller over tunge

Lemelson Vineyards, Stermer Vineyard, Pinot Noir 2015 (v/6stk)

Druerne til denne Pinot Noir kommer udelukkende fra den økologisk dyrkede Stermer Vineyard, som egentligt ligger i det mindre AVA-distrikt Yamhill Carlton, hvor ler-, sten- og kalkaflejringer giver særligt gode forhold til vindyrkning. Selve marken blev i sin tid købt af George og Barbara Stermer i begyndelse af 1950’erne – hvoraf dens navn. Den producerede i mange år pærer og blommer, indtil Eric Lemelson plantede ca. 13 ha. Pinot Noir i 1997-1998. Efter en total afstilkning bliver druerne gæret på rustfrie ståltanke og derefter modnet i 16 måneder på 228 l. burgundiske træfade (hvoraf de 62% er nye).I Stermer Pinot Noir finder man genkendelige aromaer af roser, fennikel modne, sorte bær, men også mørke, mineralske toner. I smagen er vinen kødfuld med god velour og afrundet tannin og med krydrede toner til sidst. Med iltning får vinen mere elegante og sarte nuancer, som harmonerer meget fint med strukturen.Server den til vildt, okse, lam – gerne tilberedt med skovsvampe eller bær.

Lucas & Lewellen, Santa Barbera County Rosé of Pinot Noir 2020

Spændende rosévin, hvor 94% Pinot Noir og 6% Viognier gærer sammen. Druerne høstes tidligt om morgenen, presses og udbløder natten over i ståltanke. På denne måde får mosten sin fine rosafarve fra Pinot Noir druen. Aromaen er kompleks med lag af frugt, fine små røde bær og flint.