Jean-Etienne Chermette, Morgon Les Micouds 2020

Vinen kombinerer finesse og velintegrerede tanniner med en livlig og meget saftig frugt. Den kommer fra det mindste terroir i Morgon ved bunden af Py-skråningen. Druerne kommer fra 50-år gamle vinstokke, der vokser i jord med blå granit. Vinen vinificeres ifgl. traditionelle Beaujolaismetoder med delvis maceration carbonique. Den har fået 6-8 måneders lagring.

250 kr

Andre kiggede også på

Jean-Etienne Chermette, Morgon Les Micouds 2020

Vinen kombinerer finesse og velintegrerede tanniner med en livlig og meget saftig frugt. Den kommer fra det mindste terroir i Morgon ved bunden af Py-skråningen.Druerne kommer fra 50-år gamle vinstokke, der vokser i jord med blå granit. Vinen vinificeres ifgl. traditionelle Beaujolaismetoder med delvis maceration carbonique. Den har fået 6-8 måneders lagring.

Jean-Etienne Chermette, Beaujolais Les Clos Vielles Vignes 2020

En varm og frugtig Beaujolais med finesse og blød, dyb bærsmag. Druerne kommer fra 70 år gamle stokke fra et unikt og rigt terroir af mørk granit, kaldet Clos, i Saint-Vérand. Vinen vinificeres ifølge traditionelle Beaujolaismetoder i hele klaser, hvor halvdelen får maceration carbonique. Den har fået 6-8 mdrs. lagring på ståltanke for at bevare frugt og sprødhed.

Jean-Luc Colombo, Les Petites Abeilles Rouge 2019

I glasset byder Les Petites Abeilles (de små bier) på en frisk duft af røde kirsebær, hindbær, urter, jord og et hint af lakrids. Smagen er kraftig og velbalanceret med noter af kirsebær, viol, sort peber og et let anstrøg af tanniner. Her får du en frisk og ungdommelig vin, som smager fortræffeligt, når den skænkes ved 16 grader. Nyd den til lettere retter - gerne med grøntsager - eller til forskellige oste.90 point i WineSpectator best value

Jean-Etienne Chermette, Fleurie Les Deux Granites 2020

Vinen er et blend fra to store granit- terrois: Pincié og les Garants. Det er en intens og fuldkommen Cru spækket med frugt og elegance. Duften er vidunderlig med blommer, hindbær, krydderier og rosenblade. Smagen er åben og blød med dybde og koncentration - dog ikke for voldsom - en livlig syre og god længde. Passer til mange retter med både lyst og rød kød. Det er en vin, der har godt af at blive dekanteret 30-60 minutter før servering ved 14-15 grader.