Isasa, Rioja Crianza 2018 (v/6stk)

En smagfuld vin, med duft af klassiske Rioja noter af vanilje og rød frugt. På paletten er den blød men med en frisk syre der gør den god til tapas.

99,-79 kr

Andre kiggede også på

Muga, Rioja, Reserva 2017 Magnum (v/2stk)

Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f.eks. lam, milde oste og intense pastaretter.Nydes vinen i sin ungdom, så anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering. Kan gemmes op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu mere intens bouquet, blødere frugt og større kompleksitet.

CVNE Imperial, Rioja Reserva 2016 (v/6stk)

Essensen af Rioja når Rioja er bedst. Vinene fra C.V.N.E (Compañia Vinicola del Notre del España) udstråler de kvaliteter, som man forventer at få, når man søger gode vine fra Rioja! Siden 1879, hvor to brødre startede bodegaen, har efterkommere stået for produktionen - vinen løber i deres årer. Imperial Reserva laves kun i de bedste år. Druerne er høstet i hånden og nænsomt behandlet fra vinstok til færdig vin. Vinen lagrer 24 måneder på en kombination af franske og amerikanske fade og får yderligere lov til at hvile 24 måneder i flasken, inden vinhuset slippere den til salg. Kompleksiteten vil ingen ende tage - her får Rioja lov til at stråle! Kombinationen af friske frugter og noterne fra den lange fadlagring supplerer hinanden på den absolut bedste facon. Rund og silkeblød med en lang og dragende finish.Når du bestiller 6 stk kommer de i originale smukke trækasser (se billede 2), kan vi desværre ikke sende til pakkeboks.

Marques de Murrieta, Rioja, Reserva 2018 (v/6stk)

Tempranillo stil med nuancer af mørke bær kommer flot igennem i både duft og smag. I smagen er trækarakteren flot integreret i rødvinen som byder på komplekse nuancer af kirsebær, mandler og krydderier.Server den efter en iltning på ½ til en time på karaffel. Den egner sig fint til alle kødretter, især dem serveret med en kraftig sauce.

Isasa, Rioja Crianza 2018 (v/6stk)

En smagfuld vin, med duft af klassiske Rioja noter af vanilje og rød frugt. På paletten er den blød men med en frisk syre der gør den god til tapas.