Inglenook Estate, RC Reserve Syrah 2014

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

549 kr

Andre kiggede også på

Rubicon Estate, RC Reserve Syrah 2013

Imponerende rig og fyldig vin med stor aroma og generøs smag af mørke og saftige bær, chokolade samt krydderier og et touch af vanilje. Vin i en imponerende balance, som er meget velstruktureret. Kompleksiviteten og den udtryksfulde karakter afspejles i smagen.Vinen tilbringer 16 måneder på fransk og amerikansk eg, hvoraf 30% er nye.Denne vin er inspireret af de store australske sværvægtere fra Barossa og McLaren Vale i Australien og de berømte Syrah baserede vine fra det nordlige Rhone i Frankrig. Man har forsøgt at skabe en unik Syrah, der kombinerer nuancen og teksturen fra den klassiske verden med den kraftige og saftige frugt af den nye verden. Roman Coppola har designet etiketten til RC Reserve Syrah. Han har valgt en fed skrifttype og enkel illustration for at drage en sammenligning til vinens rene karakter og intense smag.Syrah vinstokkene til denne vin er placeret i to separate områder af Inglenooks vinmarker, som begge afspejler betydelige forskellige terroirs. Det er en blanding af frugt fra disse terroirs, der skaber kompleksitet og karakter i vinen.

Inglenook Estate, RC Reserve Syrah 2014

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Inglenook Estate, Edizione Pennino Zinfandel 2017

Pennino Zinfandel har en koncentreret duft af brombær og hindbær, sammen med vanille og mokka fra fadlagringen. Den modne bærfrugt dominerer smagen og bliver fulgt op af stærk moden tannin og frisk frugtsyre. Vinen er fløjlsblød med stor fylde og fremstår som et klasseeksempel på hvor godt Zinfandel kan produceres.Edizione Pennino er opkaldt efter Francis Ford Coppolas bedstefar. Etiketten viser to billeder, der illustrerer det sidste han så af sit hjemland Italien og det første han så af Amerika. Bugten ved napoli og Frihedsgudinden.Vinen er fremstillet af Zinfandel fra de bedste marker på ejendommen. Fora t kun få druer i hus med optimal modenhed, bliver plukningen foretaget over flere gange. Alle druer sorteres og afstilkes i hånden. Alle parceller vinificeres i små tanke, inden vinen lagres i op til 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

Inglenook Estate, Niebaum Estate 1882 Cabernet Sauvignon 2017

Opkaldt efter Niebaums første årgang på Inglenook ejendommen. En velstruktureret rødvin med en kerne af sort frugt, der understøttes af fine modne tanniner og stor dybde i eftersmagen. En charmerende vin, hvor frugten spiller førsteviolin og man får et klassisk eksempel på stor Napa Valley Cabernet.1882 var den første årgang som Gustave Niebaum fremstillede på denne ejendom og denne vin er opkaldt efter den årgang. Allereede fra start arbejde Niebaum på at forbedre kvaliteten og gravede bl.a. en grotte for at eksperimentere med temperaturforhold til lagring af vin på fad. Denne rødvin fremstilles af Cabernet Sauvignon druer fra Inglenooks egne marker, som er beliggende i den bedste del af Napa Valley. Der tilstræbes nænsomhed under vinifikationen, for at få en elegant vin. Vinen lagres i 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.