Inglenook Estate, Niebaum Estate 1882 Cabernet Sauvignon 2017

Opkaldt efter Niebaums første årgang på Inglenook ejendommen. En velstruktureret rødvin med en kerne af sort frugt, der understøttes af fine modne tanniner og stor dybde i eftersmagen. En charmerende vin, hvor frugten spiller førsteviolin og man får et klassisk eksempel på stor Napa Valley Cabernet. 1882 var den første årgang som Gustave Niebaum fremstillede på denne ejendom og denne vin er opkaldt efter den årgang. Allereede fra start arbejde Niebaum på at forbedre kvaliteten og gravede bl. en grotte for at eksperimentere med temperaturforhold til lagring af vin på fad. Denne rødvin fremstilles af Cabernet Sauvignon druer fra Inglenooks egne marker, som er beliggende i den bedste del af Napa Valley. Der tilstræbes nænsomhed under vinifikationen, for at få en elegant vin. Vinen lagres i 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

449 kr

Andre kiggede også på

Mocali, Maremma Cabernet Sauvignon 2019

Maremma Cabernet Sauvignon er en fyldig og solmættet vin, som stadig formår at bevare noget kant med sit toscanske ranke præg. Netop denne struktur gør, at sødmen balanceres perfekt og ikke overtager styringen i vinen. Med en rigtig god smagsfylde er den en perfekt ledsager til f.eks. grillet kød (også vildt) eller fyldige gryderetter. Vinen har et klædeligt krydret/urtet touch og en fin lang eftersmag. Fadet er rigtigt godt integreret, og giver fin støtte til den rige frugt. Alt i alt en vin med bred appeal og bred kulinarisk anvendelighed. Kan nydes ung og nogle år frem – men bør efter vores mening drikkes mens frugten stadig dominerer.

Duckhorn, Postmark Paso Robles Cabernet Sauvignon 2019

Paso Robles er lidt inde i landet, væk fra Napas hustle & bustle - vi er i Californiens landbrugsmæssige hjerte - og Duckhorn arbejder med en række dygtige vinbønder der leverer druer fra 3 forskellige subområder i både bjergene og lavlandet, som tilsammen leverer en perfekt balanceret og finesserig rødvin som oser langt væk af Californien. 2019 var en relativ kølig sommer og Cabernetdruerne fik lov at hænge til et stykke ind i oktober - og leverer optimale forhold mellem frugtsødme og syre som sammen med 12 måneder på fad giver mørke toner med modne solbær og brombær i duften, med lag af viol, mørke krydderier og mørk chokolade. Virkelig lækker og intens rødvin.

Inglenook Estate, Niebaum Estate 1882 Cabernet Sauvignon 2017

Opkaldt efter Niebaums første årgang på Inglenook ejendommen. En velstruktureret rødvin med en kerne af sort frugt, der understøttes af fine modne tanniner og stor dybde i eftersmagen. En charmerende vin, hvor frugten spiller førsteviolin og man får et klassisk eksempel på stor Napa Valley Cabernet.1882 var den første årgang som Gustave Niebaum fremstillede på denne ejendom og denne vin er opkaldt efter den årgang. Allereede fra start arbejde Niebaum på at forbedre kvaliteten og gravede bl.a. en grotte for at eksperimentere med temperaturforhold til lagring af vin på fad. Denne rødvin fremstilles af Cabernet Sauvignon druer fra Inglenooks egne marker, som er beliggende i den bedste del af Napa Valley. Der tilstræbes nænsomhed under vinifikationen, for at få en elegant vin. Vinen lagres i 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

Inglenook Estate, Edizione Pennino Zinfandel 2017

Pennino Zinfandel har en koncentreret duft af brombær og hindbær, sammen med vanille og mokka fra fadlagringen. Den modne bærfrugt dominerer smagen og bliver fulgt op af stærk moden tannin og frisk frugtsyre. Vinen er fløjlsblød med stor fylde og fremstår som et klasseeksempel på hvor godt Zinfandel kan produceres.Edizione Pennino er opkaldt efter Francis Ford Coppolas bedstefar. Etiketten viser to billeder, der illustrerer det sidste han så af sit hjemland Italien og det første han så af Amerika. Bugten ved napoli og Frihedsgudinden.Vinen er fremstillet af Zinfandel fra de bedste marker på ejendommen. Fora t kun få druer i hus med optimal modenhed, bliver plukningen foretaget over flere gange. Alle druer sorteres og afstilkes i hånden. Alle parceller vinificeres i små tanke, inden vinen lagres i op til 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.