Greenwing Columbia Valley Cabernet Sauvignon 2019

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

299 kr

Andre kiggede også på

Chateau Montelena Napa Valley Cabernet Sauvignon 2020

Den billedskønne årgang 2020 med overvejende Cabernet Sauvignon-blanding (88%) er en fryd for sanserne.  Farven dyb granatrød grænsende til violet, næsen af ‹ flyder over med friske bær, tørrede kirsebær, mynte og bergamot. På ganen er den frisk og

Mocali, Maremma Cabernet Sauvignon 2020

Maremma Cabernet Sauvignon er en fyldig og solmættet vin, som stadig formår at bevare noget kant med sit toscanske ranke præg. Netop denne struktur gør, at sødmen balanceres perfekt og ikke overtager styringen i vinen. Med en rigtig god smagsfylde er den en perfekt ledsager til f.eks. grillet kød (også vildt) eller fyldige gryderetter. Vinen har et klædeligt krydret/urtet touch og en fin lang eftersmag. Fadet er rigtigt godt integreret, og giver fin støtte til den rige frugt. Alt i alt en vin med bred appeal og bred kulinarisk anvendelighed. Kan nydes ung og nogle år frem – men bør efter vores mening drikkes mens frugten stadig dominerer.

Brutocao, Mendocino Hopland Ranches Cabernet Sauvignon 2017

Vinen er et blend af frugt fra Bliss og Contento markerne. Contento giver vinen dens unikke koncentrerede karakter med frugt og flere lag. Bliss giver elegance og den mørke frugt, man får fra ældre vinstokke. Der høstes tidligt om morgenen, før varmen sætter ind. Druemosten macererer / udbløder i 72 timer før gæring, hvor der overpumpes 2-4 gange om dagen for at blande most og skaller. Efter gæring ligger mosten med faststofferne i 18 dage for maksimalt udtræk af aromastoffer inden presning. Malolaktisk gæring sættes i gang ved inoculation / tilførsel af gær, der starter processen. Vinen lagrer 18 mdr. på fade; 50/50 franske og amerikanske, 40% nye.En rig og fyldig vin med mange facetter: mørke frugttoner, blomme og figen, en anelse mint, cassis, kaffe, tobak og tør, mørk chokolade. Lang smag.

Secret Cellars - Cabernet Sauvignon Paso Robles 2020

En helt klar og saftig Cabernet Sauvignon fra Californien. Tydelige noter af solbær, blomme og lidt animalske toner. Fadet melder sin ankomst i smagen med lidt vanilje, som ligger under den flotte modne frugtkarakter. Herlig stor moden frugt i den fyldige smag. En fremragende ledsager til kraftige kødretter, eller noget så enkelt som en bøf fra grillen.Paso Robles er en region der byder på perfekte forhold for en tykskindet drue som Cabernet Sauvignon, især når den står i disse grusede jordbunde. Kombinationen af varme dage, kølige nætter og denne jordbund, giver druer med god naturlig syre og bløde modne tanniner. Under gæringen bliver mosten pumpet over toppen dagligt, for at udtrække ekstrakt og farve. Vinen er tilsat en anelse Petit Verdot, Syrah og Zinfandel for at blive lidt mere krydret i eftersmagen. Efter den endelige blanding bliver vinen lagret i en kombination af fransk og amerikansk egetræ i 16 måneder inden aftapning.Saftig, intens og frugtdrevet cabernet sauvignon-baseret vin fra regionen Paso Robles i Californien. En vin der med sin tanninstruktur, let urtede præg og modne frugtprofil, passer perfekt til smagsintense oksekødudskæringer såsom flanksteak eller boeuf onglet - gerne ledsaget af en klassisk salviesmør og grillede nye kartofler.