Gigondas 2020

folder sig smukt ud i næsen med givende og klassiske Gigondas-aromaer af hindbær, blåbær, oliven, lakrids, sydfranske krydderier og underliggende mineralitet.

249,-189 kr

Andre kiggede også på

Domaine Raspail-Ay Gigondas 2017

Pierre Amadieu, Gigondas Grand Romane Vieilles Vignes 2015

En kraftig, kompleks og elegant vin, hvor duften er fyldt med mørke bær som solbær og mørke kirsebær, mens smagen byder på lidt lysere bær med et strejf af vanilje og velsmagende noter af timian, laurbær og mørke oliven. Det er en vin med en flot struktur i perfekt balance mellem kompleksitet, kraft og elegance, og med tanniner der fylder munden sammen med stærk lakrids og peber i den lange eftersmag.Vinen både gærer og lagrer delvis i små fade af fransk eg. Ingen klaring eller filtrering. Næsten sort, kraftig og koncentreret, men også med sødme i duft og stor længde. Imponerer ung, men kan med fordel gemmes i 4-8 år.

Pierre Amadieu, Gigondas Le Pas de l'Aigle 'Terroir d'Exception' 2018

Farven er dyb og mørk. Næsen intens og kompleks med saftige noter af både lyse- og mørke frugter, blommer og figner. Smagen er silkeblød og fyldig med delikate røde frugter blandet med laurbær, hvor krydderier- og pebernoter blander sig på elegant vis i den lange og vedvarende afslutning.

DOMAINE RASPAIL-AY GIGONDAS 2017

DOMAINE RASPAIL-AY GIGONDAS 2017 Denne Gigondas er sammensat af 70% Grenache, 23% Syrah og 7% Mourvedre som efter sortering får lov til at gære ca. 30 dage, hvorefter vinen flyttes til store gamle egefade hvor vinen lagres i op til 24 måneder. Duften er