Giant Steps, Wombat Creek Vineyard Pinot Noir 2021

Sølle 400 kasser er der produceret af dette brag af en rødfrugtet og mineralsk Pinot Noir. Hvor Applejack Pinot Noir brillerer med sin lette, finesserige stil, viser denne sig mere koncentreret - og mere struktureret.

389,-349 kr

Andre kiggede også på

Brutocao, Pinot Noir, Slow Lope'n Vineyard, Mendocino 2017

Der er toner af kirsebær, tørrede tranebær og moreller med syre-sødmespil. Den har mere frugtvægt end de fleste europæiske i klassen, men er også præget af kølige Anderson Valley, der af vinjournalister er blevet kaldt Amerikas Bourgogne appelation. I dette område finder man de mest Bourgognelignende klima i hele USA, der giver en fin syre og vine med vibrato.

Giant Steps, Sexton Vineyard Pinot Noir 2021

Sexton Vineyard Pinot Noir er en sprød og rødfrugtet koldklima-Pinot Noir, der forekommer så præcis og stålsat, at den ville være en overraskende smuk ledsager i en ?blind? Pinot Noir smagning med andre af klodens mest elegante af slagsen. 2021-udgaven

Johanneshof Cellars Pinot Noir Maybern Single Vineyard Reserve

Enkelt marks vin. En klasse Pinot Noir fra New Zealand. 100% håndarbejde ved plukning på de stejle skråninger bag vingården og håndsorteret druer i kælderen. Fermentering med naturlig gær. Smag af kirsebær, hindbær og chokolade. En seriøs Pinot Noir som u

Sojourn Cellars, Riddle Vineyard, Pinot Noir 2019

En kompleks, rig og dyb Pinot Noir med koncentreret brombær i duften, et overflødighedshorn og lag på lag af bær i smagen. Den afslutter elegant og lang med en flot struktur og silkebløde tanniner.