Gian Luca Colombo, NU Vino Rosso 2021 1 Liter

NU Vino Rosso laves med druer fra alle Gian Lucas marker, der blandes til en vidunderlig komposition af uimodståelig let drikbarhed og dog med alvor og karakter nok til at udfordre selv den skønneste Cru-designerede Beaujolais. Vinen blandes efter endt alkoholisk gæring og lagres i 3 måneder på botti af østrigsk eg. Vinøs, pirrende og mundvandsfremkaldende på den gode måde og der er endda overhængende risiko for at man vil opleve at en liter er i underkanten. Nu Vino Rosso er dyb rubinrød. Druerne klæder hinanden på den mest udsøgte måde og giver en sammensat vin med lethed, raffinement og stærk sanselig tiltrækningskraft. NU er en helt igennem charmerende, vinøs lækkerbisken med enorm drikbarhed. Lidt atypisk lukket med kapsel. 1 liter flaske.

199,-169 kr

Andre kiggede også på

Gian Luca Colombo, Nebbiolo d'Alba 2020

Gian Lucas Nebbiolo d’Alba skal ikke forveksles med en Nebbiolo Langhe, der ofte skal formidle Nebbiolos mere primærfrugtige side: En favoriseret lokalitet mellem mellem Bricco Ambrogio i Roddi og Monvigliero i Verduno muliggør at Gian Luca kan skabe en overlegen Nebbiolo d’Alba, der med sin dybe karakter og kompleksitet genkalder en Barolo fremstillet i en opdateret traditionel og drikkevenlig stil, som udfolder en påfuglehale af duft og smag for sanserne.En Nebbiolo d’Alba af sjældent stort format omend i en elegant klædedragt. Intens Nebbiolo velduft, rig på dybde og med en moden struktur. Persistent velsmagende og skønt drikbar

Gian Luca Colombo, NU Vino Rosso 2021 1 Liter

NU Vino Rosso laves med druer fra alle Gian Lucas marker, der blandes til en vidunderlig komposition af uimodståelig let drikbarhed og dog med alvor og karakter nok til at udfordre selv den skønneste Cru-designerede Beaujolais. Vinen blandes efter endt alkoholisk gæring og lagres i 3 måneder på botti af østrigsk eg. Vinøs, pirrende og mundvandsfremkaldende på den gode måde og der er endda overhængende risiko for at man vil opleve at en liter er i underkanten.Nu Vino Rosso er dyb rubinrød. Druerne klæder hinanden på den mest udsøgte måde og giver en sammensat vin med lethed, raffinement og stærk sanselig tiltrækningskraft.NU er en helt igennem charmerende, vinøs lækkerbisken med enorm drikbarhed. Lidt atypisk lukket med kapsel. 1 liter flaske.

Gian Luca Colombo, Barolo N.I.C.B.A.B. 2018

Det mystiske tilnavn N.I.C.B.A.B. betder Name in Code Bricco Ambrogio Bussia. Gian Lucas Barolo er lavet første gang i drømmeåret 2016, Der med 2010 er den bedste årgang for Langa i dette århundrede. Dyrkningsstedets særlige karakteristika har givet en Barolo af stor finesse med en blød, smidig struktur. Detaljering i aromabilledet og never og saftspændthed i frugten er accentueret i hele Gian Lucas tilgang fra mark til den færdige vin, som vider den mere pinot'ske side af Nebbiolo.Bricco Ambrogio yder en forholdsvis let og smideig Barolo, med mindelser om vinene fra La Morra og Verduno, og årets og vinmagerens kvaliteter sætter sig igennem i denne finesseprægede og meget balancerede og skønt drikbare Barolo.Umiddelbart generøs og vil lagre til større dybde i 10+år, hvor den vil udvikle noter af scottobosco, tjære og trøfler.

Gian Luca Colombo, Barbera d'Alba Superiore 2019

Barbera d’Alba Superiore er fra vecchie viti, gamle planter, og druerne fra de tre lokaliteter høstes, gæres og fadlagres separat og blandes først derefter. Der er ingen færdig opskrift, men en fast holdning om, at sunde planter og druer er den eneste kilde til store vine og Gian Luca søger med stor nænsomhed at udtrykke det territoriale særpræg ud fra denne devise. Det gør han også i denne Barbera d’Alba, der har ynde og sammensathed og en sansehenførende frugtappel.Gian Lucas Barbera d’Alba har en dyb rubinrød farve. Sanserne mødes med en berusende, dyb frugtighed og man oplever raffinement og en skøn nerve og stoflighed i munden. Det er en karakterfuld, nytraditionel Barbera d’Alba på højeste niveau.