Gian Luca Colombo, Langhe Pinot Nero 2019

Gian Lucas Pinot Nero er en vin, der undergår en stadig perfektionering og viser en særlig side af hans talent, nemlig dette at kunne udtrykke Langa-territorio igennem denne eftertragtede sort på en måde, der bringer mindelser om Bourgogne…. og så er vinen alligevel helt sin egen. Brillant farve henimod rubin. Viol- og rosenduftende Pinotnæse med detaljering og skovbær. Skønt nærvær i munden og efterladende en varietaltro rigdom af indtryk.

249 kr

Andre kiggede også på

Gian Luca Colombo, Nebbiolo d'Alba 2020

Gian Lucas Nebbiolo d’Alba skal ikke forveksles med en Nebbiolo Langhe, der ofte skal formidle Nebbiolos mere primærfrugtige side: En favoriseret lokalitet mellem mellem Bricco Ambrogio i Roddi og Monvigliero i Verduno muliggør at Gian Luca kan skabe en overlegen Nebbiolo d’Alba, der med sin dybe karakter og kompleksitet genkalder en Barolo fremstillet i en opdateret traditionel og drikkevenlig stil, som udfolder en påfuglehale af duft og smag for sanserne.En Nebbiolo d’Alba af sjældent stort format omend i en elegant klædedragt. Intens Nebbiolo velduft, rig på dybde og med en moden struktur. Persistent velsmagende og skønt drikbar

Gian Luca Colombo, Barolo N.I.C.B.A.B. 2018

Det mystiske tilnavn N.I.C.B.A.B. betder Name in Code Bricco Ambrogio Bussia. Gian Lucas Barolo er lavet første gang i drømmeåret 2016, Der med 2010 er den bedste årgang for Langa i dette århundrede. Dyrkningsstedets særlige karakteristika har givet en Barolo af stor finesse med en blød, smidig struktur. Detaljering i aromabilledet og never og saftspændthed i frugten er accentueret i hele Gian Lucas tilgang fra mark til den færdige vin, som vider den mere pinot'ske side af Nebbiolo.Bricco Ambrogio yder en forholdsvis let og smideig Barolo, med mindelser om vinene fra La Morra og Verduno, og årets og vinmagerens kvaliteter sætter sig igennem i denne finesseprægede og meget balancerede og skønt drikbare Barolo.Umiddelbart generøs og vil lagre til større dybde i 10+år, hvor den vil udvikle noter af scottobosco, tjære og trøfler.

Gian Luca Colombo, Langhe Pinot Nero 2019

Gian Lucas Pinot Nero er en vin, der undergår en stadig perfektionering og viser en særlig side af hans talent, nemlig dette at kunne udtrykke Langa-territorio igennem denne eftertragtede sort på en måde, der bringer mindelser om Bourgogne…. og så er vinen alligevel helt sin egen.Brillant farve henimod rubin.Viol- og rosenduftende Pinotnæse med detaljering og skovbær. Skønt nærvær i munden og efterladende en varietaltro rigdom af indtryk.

Hofstätter, Pinot Nero Meczan 2020

Pinot Nero Meczan er basisniveauet for den drue, der på tysk også kendes som Blauburgunder, og er en varietaltro, let og yndefuld vin, der introducerer Pinot Neros fine, attraktive og distinkte aromatiske kvaliteter. Den træder frem med en sprudlende skovbær-karakter og har en sommerlig lethed og friskhed som er stimulerende og anvendes i gastronomiske sammenhænge til mere delikate retter og er som sådan selvskrevet til det nye nordiske køkkens lethed, men også til et glas i tide eller utide og så kan den også fungere sammen med en række ikke for tunge fiskeretter, hvis man insisterer på at drikke rødt i en sådan sammenhæng.