Francoise Chauvenet, Pommard 2017

Druerne til Chauvenets Pommard håndplukkes, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes, vattes derefter i ca. 15 dage og modnes i tønder i ca. 15 måneder. Farve: Mørkerød med lysebrune højdepunkter. Næse: En buket med brombær, blåbær/stikkelsbær, kirsebær og moden blomme. Ofte udvikles vilde- og katte-noter med alderen. Ved fuld modenhed har det tendens til at være læder, chokolade og peber. Gane: En dejlig mundfyldende tekstur, fast men delikat med seje tanniner. En rig vin. Serveres fra 14 til 16 ° C. Tykt skåret bøf, lam eller stuet fjerkræ reagerer godt på dens faste teksturerede tanniner og koncentrerede aromaer. Det er en naturlig partner for oste med veludviklede smag: Époisses, Langres og Soumaintrain, men også Comté.

529 kr

Andre kiggede også på

Francoise Chauvenet, Bourgogne Pinot Noir Marguerite de Bourgogne 2021

Alle druer passerer over et sorteringsbord og knuses og afstammes, inden de lagres i rustfri stålbeholdere. Derefter kold præfermentering maceration i 3 dage. Alkoholisk gæring i 12 dage med 2 pump-overs og 2 punching downs om dagen. Derefter modnes vinen i 10-12 måneder.Farve: Klar og lys kirsebærrød.Næse: En dominerende frugtighed (solbær, kirsebær), sorte bær med en lille krydret note, der derefter udvikler sig til kogt svesker, pebrede noter og dyre-, underbørste-, mos- og champignonnoter.Gane: Smidig og rund på ganen med smeltede tanniner. En smuk længde med meget finesse.Serveres ved 12 til 14 ° C for unge vine, 14 til 16 ° C for ældre vine.Denne vin vil være perfekt med rødt kød, grillet eller ristet, et fad af pålæg, grøntsagssalater, kød- eller fjerkrætærter eller kogt oksekød og grøntsager (pot-au-feu). Dens naturlige elegance gør den også perfekt til kalvekød, kold tabbouleh eller hårde oste som Gouda.

Francoise Chauvenet, Bourgogne Rouge Hautes-Cotes de Beaune 2019

Chauvenets Bourgogne Rouge Hates Cotes de Beaune har en lys og klar kirsebærrød farve. En dominerende frugtighed på næsen i form af solbær, kirsebær og sorte bær med en lille krydret note, der derefter udvikler sig mod kogt sveske og mere animalske noter.Blød og rund i smagen med smeltede tanniner. En smuk længde med meget finesse.Chauvenets Bourgogne Rouge vil være perfekt til lettere kødanretninger grillet eller stegt. Eller evt pålægsfad, grøntsagssalater, kød- eller fjerkrætærter eller kogt oksekød og grøntsage. Dens naturlige elegance gør den fremragende til kalvekød og hårde oste som Gouda.

Francoise Chauvenet, Gevrey-Chambertin 2020

Druerne til Chauvenets Gevrey Chambertin høstes manuelt, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes og lades derefter gære i ca. 18 dage med 2 punch-downs og 2 pump-overs om dagen og modnes derefter i ca. 18 måneder.Farve: Dyb farve med rubinreflektioner.Næse: Intens på næsen og fremkalder solbær og andre små røde eller sorte frugter, dyre-noter af moskus og pels og ofte lakrids, når vinen er modnet.Gane: Denne vin imponerer med sin faste struktur, fløjlsagtige tanniner og delikat konsistens. Den har alle kendetegnene ved en stor Bourgogne: fyldig, magtfuld, rig og kødfuld.Serveres fra 15 til 16 ° C.Dens fløjlsagtige tanniner gør den til en interessant vin til vildt, hvad enten det er med pels eller fjer, især når vinen er mere udviklet. Den går også vidunderligt med ribbøf og braiseret lam. Med hensyn til oste passer den godt med alle stærke oste lavet af komælk.

Francoise Chauvenet, Pommard 2017

Druerne til Chauvenets Pommard håndplukkes, føres over et sorteringsbord, knuses, afstammes, vattes derefter i ca. 15 dage og modnes i tønder i ca. 15 måneder.Farve: Mørkerød med lysebrune højdepunkter.Næse: En buket med brombær, blåbær/stikkelsbær, kirsebær og moden blomme. Ofte udvikles vilde- og katte-noter med alderen. Ved fuld modenhed har det tendens til at være læder, chokolade og peber.Gane: En dejlig mundfyldende tekstur, fast men delikat med seje tanniner. En rig vin.Serveres fra 14 til 16 ° C.Tykt skåret bøf, lam eller stuet fjerkræ reagerer godt på dens faste teksturerede tanniner og koncentrerede aromaer. Det er en naturlig partner for oste med veludviklede smag: Époisses, Langres og Soumaintrain, men også Comté.